Εθνικός - Ιωνικός 1-0

Gazzetta team
Εθνικός - Ιωνικός 1-0

bet365

Ο Εθνικός πήρε το ντέρμπι με τον Ιωνικό χάρη σε τέρμα του Μπεχλιβανίδη στο 96' και σε συνδυασμό με το 0-0 της Προοδευτικής με τον Διαγόρα Ρόδου, πάτησε μετά από καιρό κορυφή, μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τους «βυσσινί».

Καλύτερος ήταν ο Εθνικός στο πρώτο ημίχρονο. Οι Πειαιώτες, μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση κι έδειξαν να θέλουν περισσότερο τη νίκη. Είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Συγκεκριμένα δύο σε διάστημα πέντε λεπτών. Αρχικά στο 31', ο Κατσικοκέρης με κεφαλιά δεν κατάφερε να σκοράρει με τον Κουρεπίνη να μπλοκάρει, ενώ στο 36' ο Ρομάνο πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής κι έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω. Το 0-0 ήταν αυτό που σφράγισε τελικά τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Ο Ιωνικός, συνέχισε και στην επανάληψη να κλείνει πολύ καλά τους χώρους και να αναζητά την μία αντεπίθεση. Βγήκε αρκετές φορές με αξιώσεις στην κόντρα, όμως το χάλαγε στην τελική πάσα ή στην τελική προσπάθεια και τελικά το... πλήρωσε σχεδόν σε νεκρό χρόνο! Νωρίτερα βέβαια ο Εθνικός είχε... προειδοποιήσει με τον Μακρυγιάννη να βλέπει τον Κουρεπίνη να κρατά το μηδέν.

Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, ο Ρομάνο εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Κρητικό ο οποίος έκανε σέντρα από το ύψος της μικρής περιοχής, ο Μπεχλιβανίδης βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι και προ κενής εστίας με κεφαλιά λύτρωσε τον Εθνικό!

Αυτή η νίκη στην εκπνοή έφερε τους Πειραιώτες στην κορυφή και στο +1 από την Προοδευτική, μία εβδομάδα πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στην Καλλιθέα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα