Απρόσμενη αποχώρηση Χιώτη από την Προοδευτική

Απρόσμενη αποχώρηση Χιώτη από την Προοδευτική

Gazzetta team
Απρόσμενη αποχώρηση Χιώτη από την Προοδευτική

bet365

Ο Διονύσης Χιώτης αποχώρησε από την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων για προσωπικούς λόγους όπως έγραψε ο ίδιος στο twitter.

Μάντσεστερ Σίτι - Γουότφορντ Η δράση συνεχίζεται στο live των αγώνων της Premier League! (21+)

Παρελθόν αποτελεί από την Προοδευτική ο Διονύσης Χιώτης. Ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ έχει αρχίσει πλέον μια νέα καριέρα, αυτή του προπονητή τερματοφυλάκων και η «Προο» από την οποία και αναδείχτηκε πριν πολλά χρόνια, ήταν ο πρώτος του σταθμός της νέα του καριέρας.

Ωστόσο, η συνεργασία του με τον «φοίνικα» τελείωσε πρόωρα, με τον ίδιο να ανακοινώνει την αποχώρησή του από την ομάδα με μια ανάρτηση στο twitter. Εκεί έγραψε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια της Προοδευτικής που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω το νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου σαν προπονητής. Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει τον στόχο της που είναι η άνοδος στην Football League. Η αποχώρησή μου γίνεται για προσωπικούς λόγους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα