Πληρωμές στην Προοδευτική

Πληρωμές στην Προοδευτική

Νίκος Μαρούδας
Πληρωμές στην Προοδευτική

bet365

Ημέρα πληρωμών η Πέμπτη στην Προοδευτική, με τους ποδοσφαιριστές αφού συζήτησαν με τον πρόεδρο Νίκο Λεμονή, πήραν μία δόση από τα χρωστούμενα και συνεχίζουν ενωμένοι με στόχο την άνοδο στη Football League.

Ημερολόγιο Προσφορών* για τα μέλη! *Ισχύουν όροι και Προϋποθέσεις

Τέλος καλό, όλα καλά τουλάχιστον για την ώρα στην Προοδευτική. Οι ποδοσφαιριστές των πρωτοπόρων στον έκτο όμιλο της Γ' Εθνικής, την Τετάρτη δεν προπονήθηκαν μιας και ακόμα δεν είχαν πάρει τα χρωστούμενά τους και ζήτησαν συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Λεμονή.

Στην προπόνηση της Πέμπτης, αυτός βρέθηκε στο γήπεδο της «Προο» όπου μίλησε με τους ποδοσφαιριστές και τους υποσχέθηκε πως δεν θα επαναληφθεί κάτι ανάλογο, ενώ αμέσως μετά έδωσε και μια δόση από τα χρωστούμενα, με τους «βυσσινί» να προπονούνται κανονικά. Αυτό που τους ζήτησε ο Λεμονής είναι να συνεχίσουν να εντυπωσιάζουν και να πλησιάζουν στην Football League και πως η διοίκηση θα είναι σε ό,τι χρειαστούν δίπλα τους.

Μάλιστα, ο Λεμονής, προχώρησε και στην ακόλουθη προσωπική δήλωση:

«Επειδή ακούσθηκαν πολλά τις τελευταίες ημέρες από κάποιους καλοθελητές,

ενημερώνω ότι σήμερα παραβρέθηκα στο γήπεδο και την σημερινή προπόνηση μαζί με όλο, το τεχνικό επιτελείο και στην συνέχεια πληρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές.
Ένα έχω να πώ, η Προοδευτική είναι εδώ, ενωμένη και δυνατή και κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την ξέφρενη πορεία της ομάδας μας.

Είμαι ευτυχής να σας ανακοινώσω, ότι το έργο που ξεκινήσαμε εγώ, ο κ. Καραδήμος, ο Ντάγκας, ο Καλαμάκης θα συνεχισθεί μέχρι την επίτευξη του στόχου μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Β΄ Εθνική.

Κι έπεται και συνέχεια, άλλωστε την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι 2 σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις της Προοδευτικής.

Υ.Γ.1. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αγνούς φιλάθλους για την σημερινή τους παρουσία και την αγάπη τους.

2. Με ικανοποιεί απόλυτα η κουβέντα τους προπονητή μας κ. Καραδήμου, ότι θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας όσο είμαι εγώ στην διοίκηση».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα