Ηρακλής - ΑΕ Καρίτσας 2-2

Ηρακλής - ΑΕ Καρίτσας 2-2

Gazzetta team
Ηρακλής - ΑΕ Καρίτσας 2-2

bet365

Σημαντική εντός έδρας απώλεια βαθμών για τον Ηρακλή, ο οποίος έμεινε στο 2-2 με την Καρίτσα και δεν κατάφερε να μεγαλώσει το σερί νικών του.

Ο Ηρακλής δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2017, μιας και στο τελευταίο παιχνίδι του έτους, έμεινε στο εντός έδρας 2-2 με την ΑΕ Καρίτσας και έχασε την ευκαιρία να μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή του 2ου ομίλου στις γιορτές.

Αν και το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς στο 6' ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0, δεν συνεχίστηκε έτσι. Στο 19', ο Κυρτέγο ήταν αυτός που ισοφάρισε για την Καρίτσα, με τον «Γηραιό» να πιέζει από εκεί και πέρα, αλλά να μην βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει και να πάρει το προβάδισμα, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει ισόπαλο.

Στην επανάληψη η Καρίτσα, βρήκε τον τρόπο να πάρει και το προβάδισμα! Συγκεκριμένα, στο 57' ο Κυρτέγος και πάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 1-2. Όπως ήταν λογικό από εκεί και πέρα ο Ηρακλής ανέβασε κατά πολύ στροφές καθώς πλέον έψαχνε δύο γκολ για να φτάσει στη νίκη. Τελικά στο 63', ο Κυρστάλλης έκανε το 2-2 και οι γηπεδούχοι είχαν μισή ώρα μπροστά τους για το γκολ της νίκης. Ωστόσο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν κατάφερε να φτάσει στο 3-2 με αποτέλεσμα με αυτό το 2-2 να χάσει το προβάδισμα που είχε στον 2ο όμιλο, μιας και ο Άρης Παλαιοχωρίου επικράτησε 2-1 του Φίλιππου Αλεξάνδρειας κι έπιασε τον Ηρακλή στην κορυφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα