Αιγάλεω - Άγιος Ιερόθεος 2-0
Το ντέρμπι των Δυτικών Προαστίων πήρε το Αιγάλεω, που επικράτησε του Άγιου Ιερόθεου με 2-0, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι έλεγξαν απόλυτα το ρυθμό κι έφτασαν σε μια άνετη επικράτησε.
Ο Βέρμπης, ήταν αυτός που έκανε το 1-0 στο 19ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα. Πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία για ακόμα ένα γκολ, αλλά τελικά το 1-0 έμεινε.
Στην επανάληψη, δεν άργησαν όμως να... κλειδώσουν το παιχνίδι! Σέντρα από τα δεξιά και ο Ψυχογιός με ωραίο γυριστό σουτ, έκανε στο 46' το 2-0 το οποίο ήταν και το τελικό της αναμέτρησης, με το Αιγάλεω να δείχνει πως είναι το αφεντικό της περιοχής!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
