Επέστρεψε στις νίκες ο Ηρακλής

Επέστρεψε στις νίκες ο Ηρακλής

Gazzetta team
Επέστρεψε στις νίκες ο Ηρακλής

bet365

Ο Γηραιός άφησε πίσω του την ήττα από τον Λαγκαδά, επικρατώντας με 3-1 του Άρη Παλαιαχωρίου σε εξ' αναβολής ματς για την 12η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Παρότι ο Άρης Παλαιοχωρίου προηγήθηκε μόλις στο 4', ο Ηρακλής με τρεις «ροπαλιές» (12', 35', 70') έφτασε στην ανατροπή, μειώνοντας στους δύο βαθμούς την απόσταση από την κορυφή του 2ου Ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ο Άρης Παλαιοχωρίου ευτύχισε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, χάρη σε τέρμα του Κωτάκη. Η απάντηση του Γηραιού ήταν άμεση, καθώς στο 12' ο Ρόβας πέτυχε το 1-1 με κεφαλιά. Οι «κυανόλευκοι» ήταν πιο πιεστικοί από τον αντίπαλό τους, ενώ εκμεταλλεύτηκαν και το αριθμητικό πλεονέκτημα έπειτα από την αποβολή του Παλαβράκη, κατορθώνοντας να φτάσουν στο 2-1 στο 35' με τον Πτηνόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής πέτυχε τρίτο γκολ στο 70' και πάλι με τον Ρόβα, σφραγίζοντας έτσι τη νίκη του. O 'Αρης είχε μείνει με εννέα παίκτες από το 66' λόγω αποβολής του Καρλόπουλου.

Ενδεκάδες:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κυριακίδης, Ρεβυθόπουλος, Αθανασίου Α., Αθανασίου Π. (90' Ανδρεάκος), Ρόβας (76' Μούδιος), Πτηνόπουλος, Υφαντίδης (56' Σαββελίδης), Παπαδόπουλος.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ (Λεωνίδας Μπίλης): Παλαβράκης, Τσιντογιάννης, Αποστολάς, Ταΐρης, Κουκουρώνας, Αποστόλου, Κωτάκης, Κουκουλέκης, Σαμπιασβίλι, Καρλόπουλος, Σιμόνι.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα