Εθνικός - Διαγόρας Ρόδου 1-0

Εθνικός - Διαγόρας Ρόδου 1-0

Gazzetta team
Εθνικός - Διαγόρας Ρόδου 1-0

bet365

Ο Εθνικός επικράτησε 1-0 του Διαγόρα Ρόδου στο δεύτερο ντέρμπι της αγωνιστικής στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής και ανέβηκε στην δεύτερη θέση, όπου απέχει 6 βαθμούς από την πρωτοπόρο Προοδευτική!

Ένα τέρμα του Κατσικοκέρη ήταν αρκετό για τον Εθνικό, ώστε να πάρει το δεύτερο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής! Οι Πειραιώτες, επικράτησαν 1-0 του Διαγόρα Ρόδου και τον έπιασαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση στη Novibet (21+)!

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έχουν από ευκαιρίες με τον Εθνικό να είναι κάπως καλύτερος όμως, το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ακόμα περισσότερο στροφές και κατάφεραν να βρουν το γκολ με ποιον άλλον, τον Κατσικοκέρη!

Στο 52' και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων, ο φορ του Εθνικού αφού πέρασε με ωραία ενέργεια τον προσωπικό του αντίπαλο με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.

Ο Εθνικός, υπερασπίστηκε αυτό το γκολ το οποίο τον φέρνει στην δεύτερη θέση με 14 βαθμούς, όσους και ο Διαγόρας Ρόδου που γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα. Αυτό το αποτέλεσμα ωστόσο... άρεσε πολύ και στην Προοδευτική η οποία βρίσκεται στην κορυφή τους πρωταθλήματος με 19 βαθμούς, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει το ρεπό της, σε αντίθεση με τους δύο σημερινούς αντίπαλους.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα