Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 109 χρόνια Ηρακλής

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 109 χρόνια Ηρακλής

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 109 χρόνια Ηρακλής

Στις 29 Νοεμβρίου ο Ηρακλής κλείνει 109 χρόνια ζωής, με τους ανθρώπους του συλλόγου να εκδίδουν ανακοίνωση για τις εκδηλώσεις που αναμένεται να πραγματοποιηθούν. 

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν, εν' όψει της επετείου συμπλήρωσης 109 χρόνων από την ίδρυση του Ηρακλή, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο της ομάδας ότι την Τετάρτη (29/11), ημέρα των γενεθλίων του συλλόγου, τα γραφεία του ΓΣ Ηρακλής στο Κατσάνειο θα είναι ανοικτά καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας προκειμένου να υποδεχθούν τους αθλητές όλων των τμημάτων, τους διοικούντες και τους εφόρους αυτών, τους οπαδούς και τους φίλους της μεγάλης οικογένειας του Ημίθεου ώστε να συμμετέχουν όλοι μαζί σαν οικογένεια, στις εκδηλώσεις, της ιστορικής, για τον σύλλογο μας ημέρα.

Άρσεναλ- Τότεναμ Αξεπέραστο live στοίχημα με μεγάλες αποδόσεις (21+)

Στο διάστημα των επόμενων ημερών μέχρι και την Τετάρτη (29/11) θα ανακοινώνονται σταδιακά οι εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα. Προς το παρόν, σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται αυτή, της διεξαγωγής φιλικού μεταξύ των βετεράνων ποδοσφαιριστών και της πρώτης ομάδας του Ηρακλή. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15.00 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Χορτατζήδων. Όπως προαναφέραμε όμως, δεν θα είναι η μοναδική... 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ».

Best of internet