«Στηρίξτε τον Ηρακλή»

«Στηρίξτε τον Ηρακλή»

Gazzetta team
«Στηρίξτε τον Ηρακλή»

bet365

Για την προσπάθειά τους να βοηθήσουν τον Ηρακλή μίλησαν οι βετεράνοι και μέλη του Ιδρυτικού Σωματείου του συλλόγου σε συνέντευξη που παραχώρησαν.

Οι βετεράνοι του Γηραιού, που αναμένεται να συμμετάσχουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, τόνισαν μεταξύ άλλων πως η στήριξη του κόσμου είναι απαραίτητη, ώστε αυτό το νέο εγχείρημα να έχει επιτυχία.

Πριμέρα Ντιβιζιόν, Ατλέτικο Μ. – Μπαρτσελόνα, ώρα 21:45. (21+)!

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Κώστας Αϊδινίου (πρόεδρος Συνδέσμου Βετεράνων): «Είμαστε δίπλα στην προσπάθεια και όχι μόνο στα λόγια. Μέχρι τώρα, η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας μας προσέφερε – τιμής ένεκεν – κάποια εισιτήρια διαρκείας στον Σύνδεσμο Βετεράνων. Αυτήν τη φορά θα αγοράσουμε έναν σεβαστό αριθμό εισιτηρίων διαρκείας, προκειμένου να στηρίξουμε οικονομικά την ομάδα»

Νίκος Βαφειάδης (πρόεδρος Ιδρυτικού) : «Δημιουργούμε μια διοίκηση του «εμείς» και όχι του «εγώ». Με απόλυτη διαφάνεια στα οικονομικά, χωρίς λεζάντες και αμοιβές για τα μέλη της, με στόχο το συμφέρον του Ηρακλή και την επιτυχία του εγχειρήματος που προχωράμε».

Λάκης Παπαϊωάννου: «Η αλήθεια είναι ότι όλοι εμείς έχουμε ευεργετηθεί από τον Ηρακλή, προκειμένου να είμαστε αυτοί που είμαστε στην πόλη και στην κοινωνία και οφείλουμε να του το ανταποδώσουμε. Θεωρούμαστε «σημαίες» της ομάδας και οι σημαίες δεν πρέπει να παραμένουν σε υποστολή, αλλά να κυματίζουν στον ιστό τους. Οφείλουμε να μπούμε μπροστά στην προσπάθεια σωτηρίας της ομάδας μας και θα το κάνουμε. Θέλουμε κοντά τον κόσμο στην προσπάθεια. Ζωτικής σημασίας για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή είναι η αναγέννηση της Ακαδημίας και θα ρίξουμε τεράστιο βάρος σε αυτήν την κατεύθυνση».

Φάνης Τουτζιάρης: «Είναι απόλυτη ανάγκη να βρεθεί δίπλα στην προσπάθεια ο κόσμος, με κάθε τρόπο. Είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίων διαρκείας και η εγγραφή των Ηρακλειδέων στο Ιδρυτικό Σωματείο. Όσοι μπορούν να συμβάλλουν και όπως μπορούν να συμβάλλουν, είναι επιβεβλημένο να το πράξουν. Η νέα προσπάθεια θα πρέπει να τροφοδοτηθεί οικονομικά».

Νίκος Ποντίκης: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν τελείως διαφορετικό Ηρακλή. Έναν Ηρακλή υγιή, αξιόπιστο και πλήρως ανανεωμένο, που δεν θα θυμίζει σε τίποτε το δυσάρεστο παρελθόν και θα έχει προοπτικές για το μέλλον. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μόνο μέσα από τη μαζική συμπαράσταση του κόσμου μας».

Στέφανος Δινόπουλος: «Οι βετεράνοι της ομάδας είμαστε εδώ και θα βοηθήσουμε με κάθε τρόπο και όπως μπορούμε. Το βασικό είναι να περάσουμε παντού το μήνυμα ότι είμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα, που αγωνιζόμαστε για το καλό του Ηρακλή και για αυτόν το σκοπό θέλουμε την πολύτιμη βοήθεια του κόσμου».

Κώστας Ιωακειμίδης (υπεύθυνος οικονομικών): «Απόλυτη προτεραιότητα της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας είναι η διαφάνεια στον οικονομικό τομέα. Όταν ζητούμε από τον κόσμο να βοηθήσει οικονομικά, θα πρέπει να είμαστε απολύτως διαφανείς και ως προς το που πηγαίνουν αυτά τα χρήματα που προσφέρει. Προσωπική δέσμευσή μου είναι ότι ανά δίμηνο θα προχωρούμε σε λεπτομερή ενημέρωση σχετικά με τα οικονομικά, ώστε να γνωρίζουν οι Ηρακλειδείς, πού ακριβώς διατέθηκαν τα χρήματα, τα οποία έχουν δώσει για την ομάδα».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα