Στεφανής: «Ο Ηρακλής οφείλει να πρωταγωνιστεί»

Στεφανής: «Ο Ηρακλής οφείλει να πρωταγωνιστεί»

Στεφανής: «Ο Ηρακλής οφείλει να πρωταγωνιστεί»

Για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στον Ηρακλή, ώστε μελλοντικά να επιστρέψει εκεί που ανήκει, μίλησε ο Κώστας Στεφανής. 

Ο πολύπειρος αμυντικός που επέστρεψε στο Γηραιό έπειτα από μια δεκαετία φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5, όπου τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι ο πρωταθλητισμός. Ταυτόχρονα δεν παρέλειψε να σχολιάσει την παρουσία του Τάσου Κατσαμπή στην ομάδα, χαρακτηρίζοντάς σημαία του συλλόγου. 

Η ανακοίνωση:

«Όλοι μαζί θα κάνουμε μια νέα προσπάθεια για να επιστρέψει ο Ηρακλής εκεί που ανήκει και κάποιοι τον οδήγησαν εκεί που είναι τώρα. Οι έμπειροι που είναι στην ομάδα όλοι ξέρουν τι εστί Ηρακλής και με τη στήριξη του κόσμου και της διοίκησης θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας».

Για την παρουσία του Τάσου Κατσαμπή: «Το πιο σημαντικό είναι ότι στην ομάδα υπάρχει ο κ. Κατσαμπής που είναι η σημαία του συλλόγου».

Για τους στόχους του Ηρακλή: «Εμείς κοιτάμε να κάνουμε πρωταθλητισμό. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και οφείλει όπου κι αν είναι να πρωταγωνιστεί. Όλοι φέτος θα δώσουν και την ψυχή τους για το σύλλογο. Η εμπειρία παίζει ρόλο για να γίνεις οικογένεια. Αυτοί που είναι στην ομάδα είναι καλά παιδιά και αυτό θα παίξει ρόλο στα αποδυτήρια και πολύ σημαντικό που έχουμε προπονητή τον κ. Αναστασιάδη».

Best of internet