Η ΑΕΚ το Σούπερ Καπ σάλας!

Η ΑΕΚ το Σούπερ Καπ σάλας!

Gazzetta team
Η ΑΕΚ το Σούπερ Καπ σάλας!

bet365

Σαν συνέχεια της περσινής σεζόν, όπου η ΑΕΚ πήρε το Κύπελλο στο Final-4 της Χαλκίδας στο φινάλε, ο Δικέφαλος έκανε φέτος ξεκίνημα με το Super Cup στο κλειστό του ΔΑΪΣ.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η Ένωση του Γιάννη Ζιάβα επικράτησε 4-3 του πρωταθλητή Δούκα σε ένα πολύ όμορφο και συναρπαστικό ματς, μπαίνοντας με το… δεξί στη νέα σεζόν. Προφανώς τα δύσκολα τώρα ξεκινούν για τις δυο ομάδες, που μπαίνουν στο νέο πρωτάθλημα, αλλά ήταν για την ΑΕΚ μια ψυχολογική ένεση.

Δούκας και ΑΕΚ κοντραρίστηκαν έξι φορές την περασμένη σεζόν, με τους «κιτρινόμαυρους» να επικρατούν και στα δυο ματς της κανονικής περιόδου, αλλά και στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με 6-1. Οι μπλε αντίστοιχα κατάφεραν να νικήσουν στον ημιτελικό τρεις φορές την ΑΕΚ και να φτάσουν με «σκούπα» στον τελικό όπου και κατέκτησαν τελικώς το πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε 2-0 στο σκορ, ο Δούκας μείωσε σε 2-1, αλλά η Ένωση πήρε και εκ νέου αέρα δυο τερμάτων. Η ομάδα του Γιάννη Μοστριού δεν τα παράτησε και μείωσε 3-2, που ήταν και το σκορ του πρώτου 20λεπτου.

Οι παίκτες του Δούκα ισοφάρισαν λίγο πριν το τέλος του αγώνα σε 3-3 και όλοι πίστευαν ότι το τρόπαιο δεν θα κρινόταν στα 40 λεπτά. Και όμως τον τελευταίο λόγο είχαν οι «κιτρινόμαυροι» που πέτυχαν και τέταρτο γκολ, το οποίο πανηγύρισαν δεόντως, φτάνοντας στη νίκη και στον τίτλο του Super Cup!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα