Έφθασε η ώρα της αλήθειας

Έφθασε η ώρα της αλήθειας

Έφθασε η ώρα της αλήθειας

bet365

Τομ Παπαδόπουλος και Νικ Σάκιεβιτς αναμένονται σήμερα(13/4) στη Θεσσαλονίκη και στις επαφές τους με τον Θόδωρο Καρυπίδη θα αποκαλυφθούν και οι πραγματικές προθέσεις τους για επένδυση στην ΠΑΕ Άρης.

Ανζέ - Νις με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η περίοδος ανάπτυξης σεναρίων μπαίνει στην άκρη καθώς έφθασε η στιγμή απόδειξης των πραγματικών προθέσεων. Στη διάρκεια της ημέρας(13/4) αναμένεται να φθάσουν στη Θεσσαλονίκη οι Τομ Παπαδόπουλος, Νικ Σάκιεβιτς και στις επαφές που θα έχουν με τον Θόδωρο Καρυπίδη θα αποδειχθεί το σχέδιο επένδυσής τους στην ΠΑΕ Άρης. Αν δηλαδή αυτό «περιορίζεται» στη βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων και στην ανάπτυξη των ακαδημιών ή αν περιλαμβάνει ξεκάθαρη πρόταση αγοράς των μετοχών της εταιρίας.

Επί του τελευταίου, ο Θόδωρος Καρυπίδης σημειώνει στα πρόσωπα του περιβάλλοντός του ότι δεν έχει σχετική ένδειξη, παραδέχεται όμως ότι τόσο με τον Νίκο Παπαδόπουλο όσο και με τον Νικ Σάκιεβιτς συναντήθηκε αρκετές φορές στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου το βασικό αντικείμενο συζήτησης ήταν οι επενδύσεις στην ομάδα.

Το σίγουρο είναι ότι η άφιξη του Νικ Σάκιεβιτς επιβεβαιώνει την ύπαρξη σχεδίου και μένει να φανεί ποιος είναι ο βασικός άξονας αυτού. Αν είναι δηλαδή μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με την ταυτόχρονη απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Ο 57χρονος επιχειρηματίας φέρεται να εκπροσωπεί αμερικανικό fund το οποίο επρόκειτο να επενδύσει στην αγγλική Τζίλινγχαμ, αλλά αυτό το κεφάλαιο παραμένει ανοιχτό. Για την ακρίβεια, με (προ διμήνου) δηλώσεις του, ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας, Πολ Σκάλι, σημείωσε ότι η «συμφωνία» έχει παγώσει λόγω του φόβου υποβιβασμού της ομάδας και του ενδεχομένου μη απόσβεσης της επένδυσης.

Επί της ουσίας, αυτό που απασχολεί είναι οι προθέσεις του συγκεκριμένου fund σχετικά με τον Άρη κι αυτές θα αποδειχθούν στις επαφές των Παπαδόπουλου, Σάκιεβιτς με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Οι δύο πρώτοι αναμένεται να φθάσουν στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής(13/4), θα βρεθούν και στον εντός έδρας αγώνα(15/4, 17:00) με τον Παναιγιάλειο, κυρίως όμως θα έχουν συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα