Νίκη τετράδας για Δόξα, τρίποντο για Παναιγιάλειο και Απόλλων Πόντου

Gazzetta team
Νίκη τετράδας για Δόξα, τρίποντο για Παναιγιάλειο και Απόλλων Πόντου

bet365

Η Δόξα Δράμας επικράτησε της Καλλιθέας με 2-0 κι ανέβηκε στην τέταρτη θέση. Νίκη - ανάσα για τον Παναιγιάλειο με 2-1 επί του Αιγινιακού με τον Καλιτζάκη να αποβάλλεται από τον πάγκο της ομάδας στο 48', συνέχισε την καλή του πορεία ο Απόλλων Πόντου, που κέρδισε 0-2 την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Δόξα Δράμας – Καλλιθέα 2-0

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, η Δόξα Δράμας επικράτησε άνετα της Καλλιθέας με 2-0 και βρέθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Καλύτερη ήταν η Δόξα σε όλο το παιχνίδι απέναντι στην Καλλιθέα. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 11' με τον Γκότοβο, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα για οφσάιντ. Τελικά το 1-0 έγινε στο 18', όταν ο Κουσκουνάς πήρε την μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ του Βιτλή και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στις καθυστερήσεις ήρθε και το 2-0 για την ομάδα της Δράμας. Ο Ματσούκας σέντραρε και ο Μπαϊκαρά πήρε την κεφαλιά για το δεύτερο τέρμα των «Μαυραετών».

Ίντερ – Νάπολι! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Πολύ χαμηλός ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο. Η Δόξα ήθελε απλά να διαχειριστεί το σκορ του πρώτου μέρους και αυτό έκανε χωρίς δυσκολία. Μάλιστα, στο 81' ο Κουσκουνάς έχασε την ευκαιρία να κάνει και το 3-0 για την ομάδα του, με το 2-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Πεταυράκης, Γκότοβος, Όστοϊτς, Ριζογιάννης, Βιτλής (77’ Τζόκιτς), Γουνδουλάκης (56’ Κάσες), Ματσούκας (63’ Γεωργιάδης), Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Κουτογλίδης, Τζιτζικαλάκης, Παπαγγελής, Ντιακιτέ, Σεζάι (46’ Γκέτσι), Συριόπουλος, Μίγγος, Χοτζάλι, Παυλής (57’ Γλυνός), Ταμπάκης, Τσατσόπουλος (76’ Ζυγκερίδης).

Αναγέννηση Καρδίτσας – Απόλλων Πόντου 0-2

Πολύ εύκολο διπλό για τον Απόλλωνα Πόντου απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, με τους «Πόντιους» να επικρατούν με 0-2 από το πρώτο 25λεπτο.

Ούτε μισή ώρα δεν χρειάστηκε στον Απόλλων Πόντου ώστε να φύγει με το διπλό από την Καρδίτσα! Μόλις στο 9', ο Μπρίτο από την άσπρη βούλα σκόραρε κι έκανε το 0-1 για την ομάδα της Καλαμαριάς. Στο 25', στην δεύτερη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων, ήρθε και το 0-2. Ο Ηλιάδης πέρασε στον Συμελίδη κι αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 0-2.

Μέτριο προς κακό ήταν το δεύτερο ημίχρονο με την Αναγέννηση και τον Απόλλωνα να μην δημιουργούν φάσεις εκατέρωθεν και το 0-2 να μην αλλάζει.

Οι συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Μπούσδρας, Ρουσσάκης, Σταματάκης, Σουντουρά, Μπιτέλης (53’ Καραγιάννης), Πλαβούκος (39’ Χαντζάρας), Κονέ (81’ Ντάγκρας), Τζέκος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Τσεμπερίδης (70’ Βεργώνης), Καλογέρης, Χασομέρης (84’ Βλαχομήτρος), Ηλιάδης (77’ Λιόνης), Μπρίτο.

Παναιγιάλειος – Αιγινιακός 2-1

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Γιάννη Καλιτζάκη στον πάγκο του Παναιγιάλειου ως τεχνικός διευθυντής! Η ομάδα του Αιγίου επικράτησε 2-1 του Αιγινιακού, με τον «νίντζα» να αποβάλλεται στο 48'!

Το μόνο παιχνίδι της Κυριακής που σκόραραν και οι δύο ομάδες ήταν αυτό του Παναιγιάλειου με τον Αιγινιακό. Οι γηπεδούχοι, μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και ευτύχισαν να προηγηθούν στο 26'. Τότε, ο Σταματής έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, είχαμε δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Αρχικά στο 54' ο Αιγινιακός έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Ανδρικόπουλος με προβολή μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Όμως αυτό κράτησε μόλις για τέσσερα λεπτά με τον Παναιγιάλειο να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα στο 58'. Ένα σουτ του Ζαφειράκη έξω από την περιοχή ήταν αυτό που έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του Αιγίου. Όλα αυτά αφού ο Γιάννης Καλιτζάκης είχε αποβληθεί από τον πάγκο στο πρώτο του παιχνίδι ως τεχνικός διευθυντής του Παναιγιάλειου, στο 48'. Το 2-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με τις φάσεις από το 2-1 και μετά να είναι μηδαμινές.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Γραμματίκας, Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Γκούμας, Τζανουλίνος, Σκαρτσίλας, Ζαφειράκης (89’ Τζένετ), Αγιούποφ (71’ Δοξάκης), Σταματής (93’ Χαρίτος).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Ανδρικόπουλος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Αντωνιάδης (51’ Χότζιτς) , Ζούρκος, Γκατσολάρι, Παπαδόπουλος (65’ Φουρτζίου), Πέριτς (70’ Μπιλάλι), Σοφιάνης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα