Play Out Super League 2: Μεγάλες νίκες για Ηρακλή και Αναγέννηση Καρδίτσας

Newsroom
Ηρακλής

bet365

Μεγάλες νίκες για Ηρακλή και Αναγέννηση Καρδίτσας επί των ΠΑΟΚ Β' (2-1) και Αιολικού (0-1) για την 4η αγωνιστική των Play Out της Super League 2.

Ο Ηρακλής και η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν οι κερδισμένοι στην 4η αγωνιστική των Play Out του Βορείου Ομίλου της Super League 2. Ο «γηραιός» επικράτησε στην Χαλάστρα του ΠΑΟΚ Β' με 2-1, ενώ οι Καρδιτσιώτες νίκησαν εκτός έδρας τον Αιολικό με 1-0. Χαμένοι και οι δύο στο Κοζάνη – Καμπανιακός (2-2)

Ηρακλής – ΠΑΟΚ Β 2-1

Σημαντική νίκη στην μάχη που δίνει για την σωτηρία του πέτυχε ο Ηρακλής. Ο «γηραιός» υποδέχθηκε στην Χαλάστρα τον ΠΑΟΚ Β' και με το 2-1 ανέβηκε στην 1η θέση (6η συνολικά) του Βορείου Ομίλου με 21 βαθμούς, όσους έχουν και οι «ασπρόμαυροι», ξεφεύγοντας 4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Κούστα στο 28'. Όμως δεν έμειναν εκεί, καθώς ο Ισνάλντο στο 37' έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το ημίχρονο, καθώς στο 45' ο Κούστα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κρατούσαν άνετα το προβάδισμα, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν στις καθυστερήσεις να μειώσουν σε 2-1 με τον Δαρέλα, χωρίς όμως να μπορέσουν να κάνουν κάτι παραπάνω με το 2-1 να μένει ως το τέλος.

Σκόρερ: 28′ Κούστα, 37′ Ισνάλντο – 90+3' Δαρέλας

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης, Σπυρίδης (82′ Χειρίτραντας), Ισνάλντο (82′ Νεοφυτίδης), Σιούτας, Έμπο, Γκερμούς (65′ Αρόγιο), Κούστα (53′ Κουντουριώτης), Χρουσιέλ, Γκμπενιόν.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Φίλων (30′ λ.τ Γκούμας), Σελιμάι (52′ λ.τ Μανωλιούδης), Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Σνάουτσνερ (46′ Γρόσδης), Σπυράκος (70′ Μπράντονιτς), Δαρέλας, Τσοπούρογλου, Σαποβάλοφ (70′ Πανίδης).

Κοζάνη – Καμπανιακός 2-2

Σε ένα χορταστικό από πλευράς θεάματος παιχνίδι, οι Κοζάνη και Καμπανιακός έμειναν στο 2-2, ένα σκορ που σίγουρα δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο. Τους γηπεδούχους γιατί με 17 βαθμούς βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και τους φιλοξενούμενους για τον ίδιο λόγο καθώς είναι στους 16.

Στα του αγώνα ο Καμπανιακός κατάφερε να προηγηθεί με 0-2 και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν παίρνοντας τουλάχιστον τον βαθμό. Αρχικά στο 37' ο Γιουκούδης έκανε το 0-1, με τον Τότσκα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου να κάνει το 0-2. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες της Κοζάνης μπήκαν πολύ καλύτερα και στο 48' μείωσαν σε 1-2 με τον Σουλιώτη για να έρθει ο Σιατραβάνης στο 66' να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Κοζάνη (Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Ίτσιος, Σουλιώτης, Τάτσης, Σιατραβάνης, Νάτσης, Αναστασόπουλος, Καλλέργης, Μαξίμοβιτς, Γραμμένος.

Καμπανιακός (Αμανατίδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μανιός, Μπούσης, Έππας, Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός, Τότσκα.

Αιολικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1

Μεγάλο διπλό στις καθυστερήσεις για την Αναγέννηση κόντρα στον Αιολικό. Η ομάδα της Καρδίτσας επικράτησε με 1-0 και έφτασε έτσι τους 19 βαθμούς, ανεβαίνοντας πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στην τελευταία με 14 και πλέον τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα γι' αυτούς.

Τα πάντα όπως αναφέραμε κρίθηκαν στις καθυστερήσεις με τον Κονίλιο με κεφαλιά να κάνει το 0-1 και να δίνει το σημαντικό αυτό τρίποντο στην ομάδα του.

Σκόρερ: 90+2′ Κονίλιο .

Αιολικός (Γράφας): Ντόκιτς, Μαξιμένκο, Κολλαράς, Γιόκε, Ζάκαριτς, Ενομό, Μπενίτες, Ιγκνιάτοβιτς, Καρανίκας, Τριανταφυλλάκος, Σαραντίδης.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Μπούζας, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κονίλιο, Ντουμάνης (65′ Κοκκίνης), Κέρθι (37′ Σαλαμούρας), Ξύδας (80′ Παπαδάκος), Αθανασιάδης (65′ Βερνάρδος).

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Αιολικός – Αναγέννηση 0-1

Κοζάνη - Καμπανιακός

Ηρακλής - ΠΑΟΚ Β' 2-1

Βαθμολογία

6. Ηρακλής 21 (4 αγώνες)

7. ΠΑΟΚ Β' 21 (3 αγώνες)

8. Αναγέννηση Καρδίτσας 19 (4 αγώνες)

9. Κοζάνη 17 (4 αγώνες)

10. Καμπανιακός 16 (3 αγώνες)

11. Αιολικός 14 (4 αγώνες)

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα