Νίκησαν Ηρακλής και ΠΑΟΚ Β' και παρέμειναν στην κορυφή των Play Out

Newsroom
ΠΑΟΚ Β'

bet365

Χέρι χέρι συνεχίζουν στην κορυφή του Βορείου Ομίλου των Play Out οι Ηρακλής και ΠΑΟΚ Β'. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 του Καμπανιακού εκτός έδρας και οι «ασπρόμαυροι» με 2-0 εντός έδρας της Αναγέννησης Καρδίτσας, χωρίς γκολ το Αιολικός – Κοζάνη.

Με τρία παιχνίδια συνεχίστηκε η 5η αγωνιστική των Play Out του Βορείου Ομίλου της Super League 2. Κερδισμένοι της αγωνιστικής οι Ηρακλής και ΠΑΟΚ Β'. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν εκτός έδρας του Καμπανιακού με 1-0 και οι «ασπρόμαυροι» μέσα στο σπίτι τους της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-0 και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ξεφεύγοντας ακόμα περισσότερο από τις άλλες ομάδες. Χωρίς νικητή και γκολ το Αιολικός – Κοζάνη.

Καμπανιακός – Ηρακλής 0-1

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των Play Out του Βορείου Ομίλου της Super League 2 παρέμεινε ο Ηρακλής. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 του Καμπανιακού στην Χαλάστρα και έφτασαν τους 24 βαθμούς, ξεφεύγοντας 5 από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 19 και συνεχίζουν να βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 35' με τον Γκέρμους, γκολ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το ημίχρονο. Στο δεύτερο έκλεισαν πίσω και ουσιαστικά κράτησαν με ευκολία το προβάδισμα παίρνοντας έτσι σχετικά άνετα την σημαντική αυτή νίκη.

Σκόρερ: 35′ Γκέρμους

Καμπανιακός (Αμανατίδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μπούσης, Ν. Καθάριος, Έππας, Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός, Τότσκα.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης, Γκμπενιόν, Χρουσιέλ, Κουντουριώτης, Νεοφυτίδης, Αρόγιο, Σιούτας, Σπυρίδης (84′ Τσαγκαλίδης), Γκερμούς.

ΠΑΟΚ Β – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

Μαζί με τον Ηρακλή στην κορυφή του ομίλου είναι και ο ΠΑΟΚ Β'. Οι «ασπρόμαυροι» υποδέχθηκαν την Αναγέννηση Καρδίτσας και επικρατώντας με το άνετο 2-0 έφτασαν και αυτοί τους 24 βαθμούς. Οι Θεσσαλοί από την άλλη έμειναν στους 19 και βρίσκονται στην ζ΄ψνη του υποβιβασμού.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν στο ξεκίνημα και στο τέλος του αγώνα. Αρχικά άνοιξαν το σκορ στο 9' με τον Κανίς, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και στο 81' με τον Γκούμα έκαναν το 2-0, σκορ με το οποίο και έληξε η αναμέτρηση αυτή.

Σκόρερ: 9′ Κανίς, 81′ Γκούμας

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Τασιούρας, Κώττας, Παντεκίδης (46′ Μανωλιούδης), Γιαξής, Σνάουτσνέρ, Γκούμας (88′ Κουαλιάτα), Πανίδης (46′ Σπυράκος), Δαρέλας, Κανίς (80′ Σαποβάλοφ).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Μπούζας, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Βερνάρδος (89′ Κορέλας), Κονίλιο, Ντουμάνης (89′ Ζάγγος), Σαλαμούρας, Ξύδας (77′ Παπαδάκος), Αθανασιάδης (71′ Κοκκίνης).

Αιολικός – Κοζάνη 0-0

Χαμένοι και οι δύο. Αυτός θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος στην αναμέτρηση του Αιολικού με την Κοζάνη. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη στην μάχη που δίνουν για την σωτηρία, αλλά καμία δεν κατάφερε να την πάρει, με το 0-0 να κρατάει τους γηπεδούχους στην τελευταία θέση με 15 βαθμούς και τους φιλοξενούμενους στην προτελευταία με 15.

Αιολικός (Γράφας): Ντόκιτς, Κολλαράς, Γιόκε, Ζάκαριτς, Μπενίτες, Καρανίκας, Μπαλογιάννης, Τριανταφυλλάκος, Σαραντίδης, Ουνγιαλίδης, Τριανταφύλλου.

Κοζάνη (Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Τάτσης, Σιατραβάνης, Παπαδόπουλος, Αναστασόπουλος, Ποζατζίδης, Γραμμένος, Μαξίμοβιτς.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

ΠΑΟΚ Β' - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

Καμπανιακός – Ηρακλής 0-1

Αιολικός – Κοζάνη 0-0

Βαθμολογία

6. Ηρακλής 24 (5 αγώνες)

7. ΠΑΟΚ Β' 24 (5 αγώνες)

8. Καμπανιακός 19 (5 αγώνες)

----------------------------------

9. Αναγέννηση Καρδίτσας 19 (5 αγώνες)

10. Κοζάνη 18 (5 αγώνες)

11. Αιολικός 15 (5 αγώνες)

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα