Καψάλης: «Ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί στον Άρη;»

Καψάλης: «Ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί στον Άρη;»

Gazzetta team
Καψάλης: «Ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί στον Άρη;»

bet365

Ο Στέλιος Καψάλης επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τον Άρη και έμμεσα εξέφρασε την επιθυμία συνεργασίας του με τους «κίτρινους».

Σήμερα μόνο, επιστροφή* 10% στις καθαρές απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ Metropolis 95.5 και αρχικά αναφέρθηκε στη διάλυση της Βέροιας και στην προθεσμία (έως τις 9 Μαρτίου) που έδωσε στους παίκτες η ΕΠΟ ούτως ώστε να βρουν ομάδα. «Ήταν θετική η απόφαση της ΕΠΟ να μας δώσει παράταση μερικών ημερών για να βρούμε ομάδα. Περιμένουμε όλοι, πλέον, κάποια πρόταση. Είμαστε σε καλό δρόμο. Για τα περισσότερα παιδιά υπάρχει ενδιαφέρον. Όλοι είμαστε σε καλή ποδοσφαιρικά ηλικία και πιστεύω ότι όλοι θα βρούμε κάποια ομάδα».

Σχετικά με τις συζητήσεις του με τον Άρη, απάντησε: «Είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις για το καλοκαίρι, χωρίς όμως κάτι ουσιαστικό. Πριν λίγες ημέρες επικοινώνησαν μαζί μου οι άνθρωποι του Άρη, όμως, δεν υπάρχει κάτι για την ώρα. Ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί σε μια ομάδα όπως ο Άρης; Μίλησα και με άλλες ομάδες και περιμένω να δω τι θα γίνει, Δεν μπορώ να πω από ποιες, όμως, υπάρχει ενδιαφέρον. Από τη Football League, κυρίως. Η διαφορά είναι ότι ο Άρης έχει την προοπτική της Super League, η οποία είναι προτεραιότητα για μένα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα