Ημέρα ξεκούρασης στον ΟΦΗ

Ημέρα ξεκούρασης στον ΟΦΗ

Gazzetta team
Ημέρα ξεκούρασης στον ΟΦΗ

bet365

Ρεπό είχε το πρόγραμμα της Δευτέρας για τον ΟΦΗ, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να αφήνει τη μέρα ελεύθερη για τους παίκτες του, ώστε να ξεκουραστούν ενόψει της συνέχειας.

Μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή, για τη Football League και το Κύπελλο Ελλάδας, οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν τη Δευτέρα.

Έτσι, θα επιστρέψουν την Τρίτη (23/1) το μεσημέρι στις προπονήσεις και θα ξεκινήσουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής στο Αλκαζάρ, με τον Απόλλωνα Λάρισας. Στο «Βαρδινογιάννειο» θα δώσουν το «παρών» και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του Ηρακλείου, Θανάσης Ντίνας και Νίκος Βαφέας.

Στο ιατρικό δελτίο, ο Λεάλ αισθάνεται ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, όταν και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με το επιτελείο των Κρητικών να παρακολουθεί την περίπτωσή του.

Στην προπόνηση της Τρίτης, θα συμμετάσχουν και τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι Μαχαίρας, Ντίνας και Βαφέας.

*Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου, ο Παπαστεριανός και θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Αχαρναικό, την 15η αγωνιστική.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα