ΟΦΗ - Δόξα Δράμας 3-0

Δημήτρης Τομαράς
ΟΦΗ - Δόξα Δράμας 3-0

bet365

Με γκολάρες των Μάνου και Κουτσιανικούλη ο ΟΦΗ επικράτησε 3-0 στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Football League με την Δόξα Δράμας και παρέμεινε κοντά στην 2η θέση.
Ο ΟΦΗ έφτασε τους 24 βαθμούς στις 11 αγωνιστικές της FL όταν η 2η Παναχαϊκή έχει 26. Στο ματς με την Δόξα Δράμας, που ήταν εξ αναβολής για την 9η αγωνιστική της κατηγορίας και ο ΟΦΗ βρήκε απέναντί του τον παλιό του παίκτη Κουσκουνά, επικράτησε με σκορ 3-0 με εξαιρετικά γκολ από τους Μάνο και Κουτσιανικούλη με τον 2ο να πιάνει τα 100 ματς με τον σύλλογο.
Στο 30' ο Μάνος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, πήρε την μπάλα και πλάσαρε άψογα κάνοντας το 1-0. Στο 37' ο Δημήτρης Μάνος πάλι είδε εκτός εστίας τον Μέγκα και με ένα τρομερό βολ πλανέ από 30 μέτρα κάνει το 2-0.
Στο 57' μπήκε ένα ακόμα ωραίο γκολ για τον ΟΦΗ. Πανέμορφη προσπάθεια του Κουτσιανικούλη, ο οποίος με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή κάνει το 3-0 για τους γηπεδούχους. Μετά το τέλος του αγώνα αποθεώθηκαν από τον κόσμο οι παίκτες του ΟΦΗ και ο κόουτς Παπαδόπουλος.
ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Φαζός, Νάστος, Λεάλ (73′ Παπατόλιος), Μάνος, Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Κοιλιάρας (89′ Μονιάκης), Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (83′ Πουρτουλίδης) και Ποτουρίδης.
Δόξα Δράμας (Διγκόζης): Μέγκα, Γκότοβος, Όστοϊτς, Σπυρόπουλος (35′ Αρναρέλλης (75′ Μαρκόπουλος), Πεταυράκης, Νατσιόπουλος, Κάσες, Ματσούκας (46′ Λίτσκας), Μπαικαρά, Κουσκουνάς και Ριζογιάννης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα