«Την αγάπη που του αξίζει»

«Την αγάπη που του αξίζει»

Gazzetta team
«Την αγάπη που του αξίζει»

bet365

Οι Νιόμπλιας, Ισιτς. Χοσάδας, Παπαδόπουλος, Κολιτσιδάκης και Παπαδάκης μίλησαν για τον Ευγένιο Γκέραρντ και τη σημασία του αποψινού φιλικού
Οι φίλοι του ΟΦΗ και όχι μόνο που βρέθηκαν σήμερα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» για να τιμήσουν τον Ευγένιο Γκέραρντ, αποθέωσαν όλους όσους έδωσαν το παρών, κατά την διάρκεια της παρουσίασής τους, πριν την έναρξη του φιλικού. Την τιμητική τους είχαν βέβαια οι παλαίμαχοι άσοι των Κρητικών. Οπως οι Ισιτς, Βέρα. «Αμέσως είπα ναι. Πρέπει να τιμήσουμε αυτό τον άνθρωπο που έκανε τόσα για την ομάδα. Όλα αυτά είναι φανταστικά. Ήταν ωραίες αυτές οι εποχές. Όλα τα χρόνια εδώ ήταν φανταστικά, όλοι μιλούσαν για τον ΟΦΗ και αυτό είναι σπουδαίο για εμάς. Τα πέντε χρόνια που ήμουν εδώ πέρασα εκπληκτικά, η ομάδα πήγε πολύ καλά. Ο Βέρα ήταν για το γκολ, εγώ έκοβα», είπε ο πρώτος στην κάμερα της NOVA.
Ο Μανώλης Παπαδάκης στο συνδρομητικό κανάλι σχολίασε πως «να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ηλία. Δεν σας κρίβω πως υπήρχε αγωνία για όλο αυτό. Ό,τι και να πω είναι απίστευτο, είναι μαγικό. είχαμε λίγο πίεση και αγωνία για αν πάνε όλα καλά, να το ευχαριστηθεί και ο Ευγένιος και να εισπράξει όλη την αγάπη που του αξίζει. Θα γίνει και ενός λεπτού σιγή για τα θύματα, αυτά είναι τα άσχημα που συμβαίνουν στη ζωή. Όταν βλέπετε τον Ίσις και τον Βέρα να έρχονται από τη Χιλή και πόσοι ακόμα που δεν μπόρεσαν να έρθουν βλέπετε πόσοι αγαπούν αυτό τον άνθρωπο».
Σε ανάλογο ύφος και ο Νίκος Νιόμπλιας, επίσης στη NOVA. «Είμαι ο μοναδικός που είμαι σε όλες τις γενιές του Γκέραρντ. Διαφορετικές συνθήκες παιχνιδιού, 85-90 ήταν η μεγάλη ομάδα, 85-86, 92-93, 96-97 ήταν οι καλύτερες ομάδες όλων των εποχών για τον ΟΦΗ. Παίξαμε επτά φορές Ευρώπη, αυτό είναι μοναδικό και όλο αυτό που γίνεται σήμερα δεν είναι τυχαίο. Είμαστε όλοι συγκινημένοι».
Ο Χοσάδας σχολίασε ότι «ήταν μία χρυσή εποχή του ΟΦΗ, αναγέμισε την ομάδα μαζί με τον Θόδωρο Βαρδινογιάννη, αυτός ο άνθρωπος μας έκανε ανθρώπους, έκανε τον ΟΦΗ μεγάλο και μας έκανε γνωστούς στο πανελλήνιο. Εμείς με όλα τα παιδιά ήμασταν όλοι και αν είναι μια οικογένεια τότε καταφέρνεις πολλά». Το παρών στην εκδήλωση έδωσε, και λογικά, ο νυν τεχνικός της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος, που επίσης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι. «Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Πρέπει να πω πως όλοι νιώθουμε πολύ όμορφα. Έχει αναγεννήσει το ποδόσφαιρο, είναι άλλες εποχές, κανένας προπονητής δεν μπορεί να κάνει μόνος του τίποτα. Υπήρχε η σιγουριά του Θόδωρου Βαρδινογιάννη και ο "Μίστερ" είχε τη στήριξη για να πετύχει όλα όσα πέτυχε. Πρέπει η ομάδα να ξεφύγει από αυτή την κατηγορία και στη συνέχεια χρειάζεται γνώση και μυαλό. Το πιο σημαντικό κομμάτι του "Μίστερ" ήταν η διαχείριση και το οικογενειακό κλίμα. Δημιουργούσε παίκτες νικητές».
Ο Κολιτσιδάκης είπε στη NOVA πως «είναι μοναδικές οι στιγμές, για έναν άνθρωπο που αξίζει τα πάντα. Ήταν δάσκαλος, πατέρας, ο άνθρωπος που βοήθησε τους πάντες και πολλά από τα παιδιά του είναι καλοί προπονητές. Πάνω απ' όλα ήταν άνθρωπος και έβαλε την ομάδα πάνω απ' όλους και απ' όλα. Δεν κρατούσε καμία κακία».
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα