Αρτέτα: «Να μας γίνει... εθισμός η νίκη»

Αρτέτα: «Να μας γίνει... εθισμός η νίκη»

Gazzetta team
Αρτέτα: «Να μας γίνει... εθισμός η νίκη»

bet365

Με αφορμή την αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Λίντς για το FA Cup, ο Ισπανός προπονητής αποσαφήνισε τους στόχους της ομάδας του για φέτος.

Περίπου τρεις εβδομάδες συμπληρώνει ο Μίκελ Αρτέτα στον πάγκο της Άρσεναλ και ήδη μπήκε σε μια διαδικασία να εκφράσει τα «θέλω» του για τον σύλλογο.

Εκμεταλλευόμενος μάλιστα και την συγκυρία της αποψινής αναμέτρησης με την Λιντς για το FA Cup, έναν θεσμό στον οποίο οι Κανονιέρηδες είναι... οδηγοί με 13 τίτλους (ακολουθεί η Γιουνάιτεντ με 12), θέλησε να μιλήσει για τη νοοτροπία που προσπαθεί να περάσει στην ομάδα.

Συγκεκριμένα είπε:

«Γνωρίζαμε όταν ήρθαμε εδώ ότι θα πρέπει να παλέψουμε για την θέση μας στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν έχουμε το επίπεδο να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικούμε τον τίτλο κάθε χρόνο.

Το να πάορυμε το FA Cup θα ήταν μια τεράστια ανακούφιση για εμάς. Μάλιστα, πρόκειται για έναν θεσμό στον οποίο έχουμε μεγάλη ιστορία.

Πρέπει να μας γίνει εθισμός η νίκη. Κερδίζοντας, σου ανοίγει η όρεξη, σου αρέσει να δουλεύεις περισσότερο με τους συμπαίκτες σου για να νικάς ακόμα περισσότερο.

Επομένως εμείς αυτό θέλουμε. Όλοι μαζί, να παίρνουμε το ένα αποτέλεσμα μετά το άλλο και να περάσει αυτό στο DNA της ομάδας».

 

FA CUP Τελευταία Νέα