ΑΠΟΕΛ: Τέλος ο Ντολ

ΑΠΟΕΛ: Τέλος ο Ντολ

Gazzetta team
ΑΠΟΕΛ: Τέλος ο Ντολ

bet365

Το μάρμαρο των κακών εμφανίσεων στο κυπριακό πρωτάθλημα πλήρωσε ο Γερμανός, σχεδόν έξι μήνες μετά την πρόσληψή του. Με Χατζηλούκα κόντρα στην Σεβίλλη.

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους «32» του Europa League ωστόσο, στο πρωτάθλημα βρίσκεται 9 βαθμούς (2 ματς λιγότερα) πίσω από την πρωτοπόρο Ανόρθωση. Αυτό, παράλληλα με την φτωχή συγκομοιδή τερμάτων στη Μεγαλόνησο, μόλις 15, έφεραν άμεσες εξελίξεις στην ομάδα. Ο Ντολ είχε αναλάβει τα ηνία το καλοκαίρι και είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο, ωστόσο πλέον αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Thomas Doll.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Doll για τη μεταξύ μας συνεργασία. Ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο και κατάφερε να εκπληρώσει τον πρώτο μεγάλο στόχο που είχε ενώπιον του, για πρόκριση της ομάδας σε όμιλο του UEFA Europa League και στη συνέχεια, την πρόκριση στους «32» του θεσμού.

Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας και της προσωπικής του ζωής.

Ταυτόχρονα ανακοινώνουμε και την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας, με τους Ralf Zumdick και Pasquale Rocco. Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους, στην ομάδα μας.

Την ευθύνη των προπονήσεων της ομάδας θα αναλάβει ο Λούκας Χατζηλούκας».



 

Τελευταία Νέα