Κορυφαίος ο Ρονάλντο στην Serie A! (pic & vid)

Κορυφαίος ο Ρονάλντο στην Serie A! (pic & vid)

Gazzetta team
Κορυφαίος ο Ρονάλντο στην Serie A! (pic & vid)

bet365

Υπήρχε λόγος που δεν παρευρέθηκε στο Παρίσι για την εκδήλωση της Χρυσής Μπάλας ο Πορτογάλος, καθώς την ίδια ώρα, παρελάμβανε το δικό του βραβείο στο Μιλάνο.

Τέταρτος σκόρερ στην κατηγορία για την σεζόν 2018/19 με 20 γκολ, πρωταθλητής και κυπελλούχος με την Γιουβέντους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος παίκτης του ιταλικού πρωταθλήματος.

Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Μιλάνο τη Δευτέρα το βράδυ, ο Πορτογάλος σουπερ σταρ ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης.

Μάλιστα, λύθηκε και το... μυστήριο της απουσίας του από την αντίστοιχη «γιορτή» στο Παρίσι για τη Χρυσή Μπάλα, όταν ανέβηκε πάνω στο stage για να παραλάβει το βραβείο του.

«Είμαι υπερήφανος που είμαι ο καλύτερος παίκτης της Serie A. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και όποιον με ψήφισε. Τώρα, πρέπει να δουλέψω για να είμαι εδώ και τη νέα χρονιά», είπε χαρακτηριστικά στον λίγο χρόνο που παρέμεινε στη σκηνή, λίγο πριν αποχωρήσει και από την αίθουσα.

Παράλληλα, συμπεριλήφθηκε και στην κορυφαία ενδεκάδα της κατηγορίας μαζί με τους: Σαμίρ Χαντάνοβιτς (Ίντερ), Ζοάο Κανσέλο (Γιουβέντους-Μάντσεστερ Σίτι), Τζόρτζιο Κιελίνι (Γιουβέντους), Καλιντού Κουλιμπαλί (Νάπολι), Αλεξάντερ Κολάροφ (Ρόμα), Μίραλεμ Πιάνιτς (Γιουβέντους), Νίκο Μπαρέλα (Κάλιαρι/Ίντερ), Γιόσιπ Ίλισιτς (Αταλάντα), Φάμπιο Κουαλιαρέλα (Σαμπτνόρια) και Ντούβαν Ζαπάτα (Αταλάντα).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα