Μπράνταριτς: Ο ΠΑΟΚ τον ήθελε, επέστρεψε στη Χάιντουκ

Σταύρος Σουντουλίδης
Μπράνταριτς: Ο ΠΑΟΚ τον ήθελε, επέστρεψε στη Χάιντουκ

bet365

Ο ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά στην απόκτηση του Φίλιπ Μπράνταριτς, ωστόσο οι υπερβολικές απαιτήσεις της Κάλιαρι «χάλασαν» το «deal», με τον Κροάτη μέσο να επιστρέφει τελικά στη Χάιντουκ.

Ο Φίλιπ Μπράνταριτς ήθελε να αποχωρήσει από τον ιταλικό σύλλογο, βλέποντας να περιορίζεται ο χρόνος συμμετοχής του, είχε συμφωνήσει σ’ όλα με τον ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά οι υπερβολικές απαιτήσεις των διοικούντων της Κάλιαρι αποτέλεσαν το σημαντικότερο εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η στάση της Κάλιαρι προκαλεί απορίες, με δεδομένη την επιθυμία του ποδοσφαιριστή, αλλά και το γεγονός ότι ο Κροάτης μέσος δεν ήταν στις πρώτες επιλογές από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τελικά, οι Ιταλοί «αναγκάστηκαν» την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και παραχώρησαν τον Μπράνταριτς δανεικό για τον επόμενο χρόνο στη Χάιντουκ, εκεί όπου ο 25χρονος μέσος πέρασε το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα