Με επιπλέον αλλαγές σε περίπτωση διάσεισης από το 2021! (vid)

Με επιπλέον αλλαγές σε περίπτωση διάσεισης από το 2021! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Με επιπλέον αλλαγές σε περίπτωση διάσεισης από το 2021! (vid)

bet365

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσεφερίν, παραδέχθηκε ότι τρόμαξε πολύ με το περιστατικό που σημειώθηκε με τον Γιαν Βερτόνχεν στο Champions League και έκανε γνωστό πως θα συζητηθεί εκτενώς το ενδεχόμενο από το 2021 να υπάρχει εξτρά αλλαγή στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, σε περίπτωση διάσεισης των παικτών!

Εdit my bet*: Άλλαξες γνώμη; Με το πρωτοποριακό “Edit My Bet” έχεις πλέον τη δυνατότητα να επεξεργαστείς το στοίχημά σου. (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στα ημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Βέλγος στόπερ της Τότεναμ χτύπησε στο κεφάλι και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας έκρινε παντελώς λανθασμένα όταν αποφάσισε ότι ο ποδοσφαιριστής μπορούσε να συνεχίσει στο παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Ο διεθνής άσος, αποχώρησε υποβασταζόμενος, μη μπορώντας να σταθεί όρθιος, τρομάζοντας όλο τον κόσμο!

Αυτό το περιστατικό οδηγεί σε νέες αλλαγές από το 2021, αφού, ο ισχυρός άνδρας της UEFA, Αλεκσάντερ Τσεφερίν, ανέφερε πως φοβήθηκε τα χειρότερα και πως «αν συνέβαινε κάτι πολύ πιο σοβαρό, πραγματικά θα το μετανιώναμε για όλη μας τη ζωή».

Έτσι, θα υπάρξουν συζητήσεις με τη FIFA ώστε από το 2021 να υπάρχει και επιπλέον αλλαγή για τις ομάδες.

Αυτό, σε περίπτωση που κάποιος ποδοσφαιριστής χτυπάει στο κεφάλι. Δίχως το παραμικρό ρίσκο ή τη σκέψη αν θα μπορεί να συνεχίσει, θ' αντικαθίσταται δίχως να «καίγεται» μια αλλαγή από τις τρεις διαθέσιμες.

 

Τελευταία Νέα