Άγιαξ – Ουτρέχτη 4-1 (vid)

Άγιαξ – Ουτρέχτη 4-1 (vid)

Gazzetta team
Άγιαξ – Ουτρέχτη 4-1 (vid)

bet365

Ο Άγιαξ, μπορεί να «πάγωσε» με το γκολ που δέχθηκε πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με την Ουτρέχτη, ωστόσο, είχε γυρίσει το ματς πριν την ανάπαυλα και με το τελικό 4-1 «κλείδωσε» τον τίτλο της Eredivisie μετά και την ήττα (1-0) της Αϊντχόφεν από την Άλκμααρ!

Ο Αίαντας, είναι πλέον έτοιμος να πανηγυρίσει το νταμπλ στην Ολλανδία, μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου πριν από λίγες μέρες.

Στο παιχνίδι με την Ουτρέχτη στην Johan Cruijff Arena, μπορεί οι γηπεδούχοι να είδαν τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα τους μόλις στα 36'' μετά την πρώτη σέντρα με το χαμηλό πλασέ του Μπουσάιντ, ωστόσο, η αντίδραση ήταν άμεση.

Η προβολή του Χούντελαρ στο 14' έφερε το ματς στα ίσια κι ενώ οι παίκτες του Τεν Χαγκ έχαναν τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη, ήρθε η κεφαλιά του Ντε Μπεκ στο 45' να κάνει την ανατροπή και να δώσει πλέον το προβάδισμα στον Άγιαξ πριν από την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, οι... οσονούπω Πρωταθλητές πέτυχαν ακόμα δυο γκολ με τον Ντούσαν Τάντιτς, αρχικά με πλασέ από τη μικρή περιοχή στο 75' και στο 80ο λεπτό από εύστοχο χτύπημα πέναλτι για να φτάσει ο Σέρβος φορ στα 26 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα!

Η ήττα (1-0) της Αϊντχόφεν από την Άλκμααρ, εξασφάλισε ουσιαστικά τον τίτλο για τον Άγιαξ, αφού βρίσκεται στο +3 με διαφορά τερμάτων στο +14 και την Τετάρτη στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τη Ντε Γκράαφτσαπ θα οριστικοποιηθεί και η στέψη.

 

Τελευταία Νέα