Με κόσμο & κίνητρο οι lionceaux

Book-nomikarios Book-nomikarios
Με κόσμο & κίνητρο οι lionceaux

bet365

Μετά τη νίκη του Φογνίνι, ο Book-nomikarios επιστρέφει στην παρέα μας με σημείο απ' τη γαλλική ligueII!

ΣΟΣΟ - ΡΕΝΤ ΣΤΑΡ

H Σοσό με το επικό διπλό στην Κορσική με την Αζαξιό, αν πάρει την ουσιαστικά υποβιβασμένη Ρεντ Σταρ θα διατηρηθεί σε θέση ισχύος ως προς την αποφυγή του υποβιβασμού μέσω των μπαράζ. Αναμένεται αρκετός κόσμος στο Stade Auguste-Bonal (Montbéliard), καθώς είχαν πωληθεί ήδη 7.500 εισιτήρια μέχρι χθες. Η Ρεντ Σταρ είναι μια ομάδα που παίζει συνήθως μπροστά σε 2.500 άτομα, εκ των οποίων το 1/3 είναι των φιλοξενούμενων.

Τυπικά η Ρεντ Σταρ δεν έχει πέσει αλλά σώζεται ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΠΛΟ και όχι με Χ (πέφτει και μαθηματικά τότε), οπότε αναγκαστικά θα παίξει ανοιχτά. Αν όμως ακούσει ότι η Αζαξιό - Ορλεάν είναι στο 1Χ, τότε πέφτει και μαθηματικά, δηλαδή άπαξ και το βάλει η Αζαξιό πέφτει ό,τι και αν γίνει από σήμερα (στο ημίχρονο θα μετρήσει αυτό). Η Σοσό θέλει να αποφύγει τα μπαράζ παραμονής, καθώς για τον απευθείας υποβιβασμό δεν έχει θέμα. Δεν υπάρχουν σοβαρές απουσίες και στις 2 ομάδες, οι φιλοξενούμενοι δεν ανακοίνωσαν αποστολή ακόμα, για τους γηπεδούχους η θρυλική μορφή του 42άχρονου Σενεγαλέζου Ομαρ Νταφ επέλεξε 20άδα.

Αφρικάνος κόουτς και για την Ρεντ Σταρ, ο 42άχρονος Doukantié απ' το Μάλι, πρώην συμπαίχτης του Σισοκό στην εθνική (νυν παίχτης της Σοσό). Τόσο ο Sissoko (πρώην Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα, Παρί Σ.Ζ.) όσο και ο Mollo (πρώην Μονακό, Σεντ Ετιέν, Ζενίτ, Φούλαμ κ.α.) είχαν περάσει ως αλλαγές στο 0-2 με την Αζαξιό. Εκτός αποστολής για τους φιλοξενούμενους έμειναν οι Edson Seidou (αμυντικός, 3/0), Nicolas Douchez (βετεράνος πορτιέρε, 20/0), Moussa Sao (επιθετικός, 21/1), Grégory Berthier (χαφ, 21/1), Matthieu Fontaine (αμυντικός, 16/2), Erwan Drais, Matias Ferreira (αμυντικός, 5/0), Malcolm Edjouma (χαφ, 9/0), Clément Chantôme (χαφ, 16/0). Oυδείς εξ αυτών όμως δεν είχε αγωνιστεί και στο αμέσως προηγούμενο ματς, στην εντός έδρας ήττα με 1-2 απ' την ισχυρή Μετζ.

Η Σοσό ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ στο γκολ εντός έδρας το 2019, σκόραρε σε μόλις 3 απ' τα 8 ματς στο σπίτι της, αλλά τώρα παίζει με την ουραγό που εξ ορισμού δεν έχει νόημα (αν υποθέσουμε ότι κερδίζει η Ορλεάν στην Κορσική και βρει το παραμικρό νόημα) να παίξει κλειστά. Η Ρεντ Σταρ με 1 νίκη στα τελευταία 9 ματς δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι. Η έδρα, το κίνητρο, ίσως και όποια παρακάλια αν χρειαστούν, μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

ΓΑΛΛΙΑ ΛΙΓΚ ΙΙ : ΣΟΣΟ - ΡΕΝΤ ΣΤΑΡ -> 1 (1.53)

ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).