Ολος… ο κόσμος για Πρίγιοβιτς! (pics)

Ολος… ο κόσμος για Πρίγιοβιτς! (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ολος… ο κόσμος για Πρίγιοβιτς! (pics)

bet365

Μπαράζ δημοσιευμάτων σε Πολωνία, Σερβία και Γαλλία, αναφορικά με το μέλλον του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που όπως φαίνεται θα είναι από τα πιο «καυτά» ονόματα των χειμερινών μεταγραφών.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκαθαρίσει σ’ όλους τους τόνους πως δεν μπαίνει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την πώληση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ωστόσο σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι ο Σέρβος επιθετικός και η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχουν ένα γλυκό πονοκέφαλο κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Κατά τη διάρκεια της Τετάρτης (19/12) υπήρξε ένα μπαράζ δημοσιευμάτων γύρω από το ενδεχόμενο πώλησης του πρώτου σκόρερ του ΠΑΟΚ, με βασική «πηγή» τις αναφορές των Πολωνών, οι οποίοι παρακολουθούν επίμονα την πορεία του 29χρονου επιθετικού, καθώς η Λέγκια Βαρσοβίας διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%.

Η «sportowefakty.wp.pl» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Λέγκια περιμένει ζεστό χρήμα από τον Πρίγιοβιτς», ενώ επικαλούμενη ρεπορτάζ της «Super Express», υποστηρίζει ότι για την αγορά του Σέρβου πέρσι η Αλ Ιτιχάντ από τη Σαουδική Αραβία προσέφερε 7,5 εκατ. ευρώ, πρόταση η οποία απορρίφθηκε από τον ΠΑΟΚ.

«Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν ότι θα εισπράξουν περισσότερα χρήματα από τον κορυφαίο σκόρερ τους για τον οποίο ενδιαφέρονται επίσης και κινέζικοι σύλλογοι, ενώ υπάρχει και μια προσφορά ύψους 8 εκατ. ευρώ από την Μπορντό», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η παραπάνω αναφορά προκάλεσε το ενδιαφέρον των Γάλλων με την «girondins4ever.com» να στέκεται στη ρήτρα του συμβολαίου (10 εκατ. ευρώ) και να τονίζει με νόημα: «Αν η Μπορντό επιμείνει για τον Πρίγιοβιτς δεν αποκλείεται να υπάρξει η δυνατότητα διαπραγμάτευσης για την εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης».

Το θέμα απασχολεί και τον Σερβικό Τύπο με πολλές αναφορές γύρω από το πιθανό ενδιαφέρον της Μπορντό, ενώ και στην Αγγλία γίνεται κουβέντα για τον Σέρβο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, καθώς το όνομά του έχει απασχολήσει αρκετές αγγλικές ομάδες.

 

Τελευταία Νέα