Επίσημο του Δουρέκα στην Φόρεστ

Επίσημο του Δουρέκα στην Φόρεστ

Δημήτρης Τομαράς
Επίσημο του Δουρέκα στην Φόρεστ

bet365

Η Νότιγχαμ Φόρεστ και o Ολυμπιακός ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Κούλη Δουρέκα στην αγγλική ομάδα, ο οποίος αφήνει τον πειραϊκό σύλλογο μετά από σχεδόν 25 χρόνια, επιβεβαιώνοντας έτσι το ρεπορτάζ του Gazzetta. Η γνωριμία με τον Καράνκα μέσω του Καρεμπέ!

Από τις 25 Νοεμβρίου είχατε διαβάσει στο Gazzetta.gr την οριστικοποίηση της συμφωνίας Δουρέκα - Φόρεστ. Το επί σειρά ετών στέλεχος του Ολυμπιακού ανακοινώθηκε και επίσημα πια στον αγγλικό σύλλογο τόσο από την Φόρεστ όσο και από τον Ολυμπιακό.

Ο Δουρέκας εργαζόταν για τη Νότιγχαμ Φόρεστ για σχεδόν δύο εβδομάδες προτού αναλάβει και τυπικά. Έχει μία πολύ καλή σχέση με τον Καράνκα, με τον οποίο είχαν κάνει γνωριμία μέσω του Καρεμπέ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ανακοίνωση
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, σχετικά με τον Κυριάκο Δουρέκα. Ο Κυριάκος Δουρέκας, μετά απο μια πορεία 25 ετών στην υπηρεσία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε διάφορες θέσεις μέσα στην ομάδα, αποχωρεί για να συνεχίσει τη διαδρομή του στο ποδόσφαιρο στη Νότιγχαμ Φόρεστ.
Στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, από το 1993, συμμετείχε στην κατάκτηση 19 Πρωταθλημάτων και 8 Κυπέλλων Ελλάδος. Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ του εύχεται κάθε επιτυχία.
Η ενημέρωση - ανακοίνωση της Φόρεστ:

Ο Δουρέκας αναλαμβάνει διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος στην Φόρεστ. Η Νότιγχαμ Φόρεστ με χαρά επιβεβαιώνει ότι ο Κυριάκος Δουρέκας προσελήφθη ως διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Δουρέκας θήτευσε 25 χρόνια στον Ολυμπιακό και στην πορεία του στους Έλληνες γίγαντες βίωσε πολύ καλές πορείες, συμπεριλαμβανομένων 19 πρωταθλημάτων και 17 σεζόν στο UEFA Champions League. Έχει την γνώση και την εμπειρία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου σε τοπ επίπεδο και δούλεψε δίπλα με προπονητές όπως τον νυν της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, τον μέχρι πρότινος τεχνικό της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ, τον πρώην των Μαρσέιγ και Μάλαγα, Μίτσελ και τον νυν προπονητή της Έβερτον, Μάρκο Σίλβα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα