Τεσσάρα o Αγιαξ (vid)

Τεσσάρα o Αγιαξ (vid)

Gazzetta team
Τεσσάρα o Αγιαξ (vid)

bet365

Εξαιρετικός ο Αγιαξ, διέσυρε με 4-0 τη Χέρενφεν εκτός έδρας και συνεχίζει το κυνήγι για την κορυφή! Στο -5 από την PSV o Αίαντας.

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Αγιαξ, αφού μετά την ήττα από την PSV μετρά τρεις διαδοχικές νίκες, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ. Στο -5 από την Αϊντχόφεν o αντίπαλος της ΑΕΚ και η ψυχολογία στα ύψη ενόψει του εντός έδρας ματς με τη Μπενφίκα για το Champions League. Ο Τεν Χαγκ άφησε εκτός ματς τους βασικούς Μαζραουί, Ταλιαφίκο, ωστόσο είδε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα από τον Αγιαξ, που διέλυσε με 4-0 εκτός τη Χέρενφεν. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Σένε άνοιξε το σκορ από ασίστ του Μπλιντ, ενώ στο 42΄ο Ζίγιετς πέτυχε το 2-0. Ιδανικό ξεκίνημα στην επανάληψη, με τον Τάντιτς από την άσπρη βούλα να σημειώνει το 3-0. Τέσσερα λεπτά ήρθε και το τέταρτο γκολ, όταν από πάσα του Κρίστενσεν, ο Ντόλμπεργκ διαμόρφωσε το 4-0.

Αγιαξ: Ονανά, Μπλιντ, Ντε Λιχτ, Βέμπερ, Κρίστενσεν, Σένε, Ζίγιετς (57' Νέρες), Φαν ντε Μπέεκ, Ντε Γιόνγκ (71' Λαμπιάντ), Τάντιτς, Ντόλμπεργκ (57' Χούντελαρ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα