Στα «ραντάρ» του Άρη ο Στεργιάκης

Γιάννης Γεωργόπουλος
Στα «ραντάρ» του Άρη ο Στεργιάκης

bet365

Πληροφορίες του gazzetta.gr από την Βουλγαρία αναφέρουν πως ο Άρης «τσεκάρει» τον 19χρονο γκολκίπερ Αντώνη Στεργιάκη, ο οποίος έφτασε μια ανάσα από την μετακίνηση του στον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας από τα 16 του αγωνίζεται στη Σλάβια Σόφιας, ενώ την αμέσως επόμενη σεζόν έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στεργιάκης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άρη, ενώ το 2015 συνέχισε την καριέρα του στη Σλάβια με ενδιάμεση στάση την Θύελλα Φιλώτα.

Πριν από περίπου τέσσερις μήνες η Σλάβια Σόφιας συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του έναντι 700.000 ευρώ, ωστόσο την τελευταία στιγμή το deal δεν επικυρώθηκε.

Ο 19χρονος πορτιέρο, ο οποίος μετράει μέχρι στιγμής εφτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις στη φετινή σεζόν, φέρεται να βρίσκεται στα ραντάρ του Άρη με τους Βούλγαρους να εκτιμούν πως είναι θέμα λίγων μηνών η επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα