Ξεχάστε την περσινή Αντμίρα...

Book-nomikarios Book-nomikarios
Ξεχάστε την περσινή Αντμίρα...

bet365

O Βook-nomikarios μετά τον θρίαμβο σ' όλο το μουντιάλ (και στον τελικό), μας στέλνει (πάντα αναλυτικά) και ένα σημείο για την πρεμιέρα της αυστριακής μπουντεσλίγκα.

Απεχώρησαν απ' την "περσινή" Αντμίρα οι Ebner (μπακ, 32/1), Wostry (αμυντικός, 24/4), Holzmann (μπακ, 13/0), Posch (μπακ, 13/0), Lackner (χαφ, 35/2), Sax (χαφ, 24/1), Knasmüllner (χαφ, 18/12), Merkel (χαφ, 15/1), Grozurek (φορ, 35/10). Αποτέλεσμα ; Να χάσει 1-0 στο κύπελλο απ' την Neusiedl των "τοπικών" και μετά να ΔΙΑΣΥΡΘΕΙ με 3-0 από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας χάνοντας ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και τις ελπίδες πρόκρισής της στην επόμενη φάση της Γιουρόπα Λιγκ. Υπάρχει ΚΟΠΩΣΗ απ' τον αγώνα της Πέμπτης και το ταξίδι στη Βουλγαρία, ενώ ΔΕΔΟΜΕΝΑ όλοι σκέφτονται ότι εντός της εβδομάδας υπάρχει ΚΑΙ η ρεβάνς. Οι Strauss (αμυντικός, 32/0), Petlach (αμυντικός, 10/0), Kalajdzic (στράικερ, 18/3) είναι τραυματίες για τους γηπεδούχους, ενώ δύσκολα θα ντεμπουτάρει ο νεαποκτηθείς χαφ Sahanek που δεν είναι 100% έτοιμος. Δεν υπάρχει ούτε 11άδα της προκοπής, πόσο δε πάγκος, οπότε δύσκολα θα κάνει ροτέσιον.

Δηλαδή στη Σόφια έπαιξαν βασικοί ο αμυντικός Μπάουερ με παρουσίες ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ 3η την τάξη εθνική της Αυστρίας και ο 18άχρονος Κάντλετς σε μία απ' τα ίδια (με την δεύτερη ομάδα της Αντμίρα). Παρόλα αυτά, οι Μάιερ και Τοτ, ημιβασικοί πέρσι, ίσως περάσουν στο αρχικό σχήμα (μπήκαν ως αλλαγές στην Ευρώπη και βελτίωσαν την εικόνα της ομάδας).

Στην αντίπερα όχθη, η Ραπίντ είχε απώλειες, αλλά έκανε και προσθήκες. Επιθετικά αλλάζει πρόσωπο με τους Kvilitaia (φορ, 29/10), Joelinton (27/7) να φεύγουν, όπως και ο Louis Schaub (30/5) πίσω τους. Έχει αποχωρήσει και ο χαφ Petsos (18/0) και ο αμυντικός Galvão (26/1). Ωστόσο, πήρε πίσω τον Alar (36/20 με την Στουρμ) που μετάνοιωσε που τον άφησε προ 2ετίας (πέτυχε 36 γκολ σε 2 χρόνια έκτοτε), ενώ απέκτησε και τον Ρουμάνο ψηλό εξτρέμ Ivan που πέρσι ήταν αλλαγή στην Κράσνονταρ. Έχει καλά στοιχεία και είχε 16 γκολ τα τελευταία 2 έτη στην Κραϊόβα πριν πάει Ρωσία (άλλο επίπεδο). Σημαντική προσθήκη στην επίθεση και ο Σέρβος φορ Pavlović (20/7 με Κοπεγχάγη) που πάντως σήμερα μένει εκτός λόγω τραυματισμού. Στην άμυνα, πήρε τους Potzmann (δεξιός μπακ, 30/2 με Στουρμ), Barać (στόπερ, 26/0 με Όσιγιεκ Κροατίας), ενώ η πιο σημαντική κίνηση έγινε στα χαφ με τον Knasmüllner που έφυγε απ' την Αντμίρα για την Μπάρνσλεϊ, δεν μπόρεσε να πιάσει σε τόσο δυνατό επίπεδο (σε φυσική κατάσταση) και γύρισε για να κάνει τα κουμάντα του στην Αυστρία. Απών ο Schobesberger (ημιβασικός χαφ, 30/5), μαζί με κάποιους λιγότερο σημαντικούς εκτός του νεαποκτηθέντα Πάβλοβιτς.

Η Ραπίντ έχει κόσμο, υπάρχει ξεσηκωμός ότι φέτος θα κάνει την υπέρβαση και πάει λέγοντας. Έχασε 4 βασικούς, πήρε 4 βασικούς (θεωρητικώς), μένει να δούμε ποιοί είναι καλύτεροι. Απλώς, οι Αλάρ, Κνασμιούλερ και Πότζμαν δεν χρειάζονται και να μάθουν τη λίγκα, την ξέρουν. H Aντμίρα έχασε τη μισή της ομάδα, έχει κόπωση, έχει να σκεφτεί μια ρεβάνς. Τα έχει όλα ανάποδα...

ΑΥΣΤΡΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ : ANTMIΡΑ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ -> 2 (1.44)

ΥΓ. Όλες τις στοιχηματικές προτάσεις και την ταμειακή διαχείρηση αυτών του Book-nomikarios μπορείτε να τις βρίσκετε καθημερινά στο www.bwm.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).