Προσπαθεί να «κλέψει» Κόντε ο ΑΠΟΕΛ!

Θοδωρής Βασίλης
Προσπαθεί να «κλέψει» Κόντε ο ΑΠΟΕΛ!

bet365

Ο ΑΠΟΕΛ κάνει τις τελευταίες ώρες μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να «κλέψει» μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ τον Πέδρο Κόντε. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr υπάρχει πρόταση κάτω από τη ρήτρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον Ισπανό επιθετικό από τον κυπριακό σύλλογο.

Δυνατά για την περίπτωση του Πέδρο Κόντε έχει μπει τις τελευταίες ώρες ο ΑΠΟΕΛ, προσπαθώντας την τελευταία στιγμή να κάνει το «μπαμ» και να κλείσει τον Ισπανό επιθετικό, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ ήταν το απόλυτο φαβορί.

Το πρωί με δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης αποκάλυψε ότι ο Κόντε μαζί με τον Ούγκο Βιέιρα, είναι οι δύο στόχοι για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ έχει «τρέξει» αρκετά την περίπτωση του 30χρονου Ισπανού επιθετικού, προσφέροντας όμως στον ΠΑΣ ένα ποσό που αυτή τη στιγμή δεν καλύπτει τη ρήτρα των 800.000 ευρώ.

Κρούση από τον ΑΠΟΕΛ έχει ήδη γίνει και στον Κόντε, ο οποίος όχι μόνο είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον, αλλά έχει στα χέρια του και μια δελεαστική πρόταση από την κυπριακή ομάδα με υψηλές απολαβές.

Ο ΠΑΟΚ είχε ειδοποιήσει πριν από μερικές μέρες τον ΠΑΣ Γιάννινα ότι θα προχωρούσε την υπόθεση του Κόντε, ωστόσο η σφήνα του ΑΠΟΕΛ τις τελευταίες ώρες αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Φυσικά, ο ΠΑΣ από την πλευρά του περιμένει τον ΑΠΟΕΛ να ανεβάσει την προσφορά του και να καλύψει τη ρήτρα, κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για να ανάψει το πράσινο φως. Και η κυπριακή ομάδα θα πρέπει να βιαστεί καθώς ο ΠΑΟΚ όλο το προηγούμενο διάστημα είχε το πάνω χέρι για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ισπανού φορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα