Λέοβατς: Είναι πολλά τα λεφτά, Μάριν…

Λέοβατς: Είναι πολλά τα λεφτά, Μάριν…

Λέοβατς: Είναι πολλά τα λεφτά, Μάριν…

bet365

Η Ριέκα επιθυμεί να διατηρήσει τον Κροάτη αμυντικό του ΠΑΟΚ στο ρόστερ της, ωστόσο τα οικονομικά δεδομένα αυτής της μεταγραφής είναι ιδιαίτερα «τσουχτερά»…

Σημερινά δημοσιεύματα στην Κροατία στέκονται εκ νέου στην προσπάθεια της Ριέκα να αποκτήσει τον Μάριν Λέοβατς από τον ΠΑΟΚ, με δεδομένη και την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στην πατρίδα του.

Γαλλία - Ιρλανδία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το μεγάλο «αγκάθι» για τους παράγοντες της Ριέκα, που έχουν έρθει σε επαφή με τον ΠΑΟΚ για το θέμα του Λέοβατς, είναι το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας. Κι αυτό γιατί ο Κροάτης αμυντικός αμείβεται με το ποσό των 500.000 ευρώ το χρόνο από τον «Δικέφαλο», ποσό που δεν μπορεί να καταβάλλει η Ριέκα (σύμφωνα με δημοσίευμα προσφέρει 300.000 ευρώ) η οποία θα πρέπει να καταβάλλει και ένα ποσό στον ΠΑΟΚ.

Αυτό που θέλουν οι Κροάτες είναι να ρίξει τα χρήματά του ο Λέοβατς και οι «ασπρόμαυροι» να μην εμφανίσουν ιδιαίτερα υψηλές οικονομικές απαιτήσεις.

 

Τελευταία Νέα