Πούκι: «Δεν έχω ακόμη αποφασίσει …»

Πούκι: «Δεν έχω ακόμη αποφασίσει …»

Πούκι: «Δεν έχω ακόμη αποφασίσει …»

bet365

Ο Τέεμου Πούκι δεν θέλησε να κλείσει οριστικά την πόρτα της Μπρόντμπι, αν και το κοινό της ομάδας τον αποχαιρέτησε μετά το τέλος του σημερινού αγώνα με την Ααλμποργκ.

Μπορεί ο αθλητικός διευθυντής, Τρόελς Μπεχ, με δηλώσεις του τη Δευτέρα (21/5) να έκανε λόγο για μη συμφωνία με τον Φινλανδό επιθετικό, ο ίδιος όμως μετά το τέλος του αγώνα με την Ααλμποργκ (1-1) και με την Μπρόντμπι να χάνει τον τίτλο στη Δανία, μένοντας στη 2η θέση, υποστήριξε ότι δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του.

«Δεν πρόκειται να πάρω καμία απόφαση τώρα, πρέπει να ηρεμήσω και στη συνέχεια να δω τι θέλω», υποστήριξε ο Τέεμου Πούκι, που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

«Υπάρχουν ακόμη κάποιες πιθανότητες», απάντησε στην ερώτηση αν μπορεί στο τέλος να μείνει στην Μπρόντμπι, αν και λόγω συγκινητικής φόρτισης έδειξε να μη θέλει να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Πούκι τελείωσε τη σεζόν με 17 γκολ για την Μπρόντμπι, ενώ συνολικά σκόραρε 55 φορές στα χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα