Μένει ελεύθερος ο Τέεμου Πούκι

Μένει ελεύθερος ο Τέεμου Πούκι

Μένει ελεύθερος ο Τέεμου Πούκι

bet365

Ο Τέεμου Πούκι, που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ και είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του, με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του με την Μπρόντμπι θα μείνει ελεύθερος.

Την αποκάλυψη έκανε σήμερα ο αθλητικός διευθυντής της Μπρόντμπι, Τρόελς Μπεχ, πριν από την έναρξη του τελευταίου αγώνα των πλέι οφ στο πρωτάθλημα Δανίας κόντρα στην Ααλμποργκ.

«Δεν είναι μυστικό ότι προσπαθούσαμε να έρθουμε σε μία συμφωνία μαζί του για να ανανεώσουμε την συνεργασία μαζί του, ωστόσο αυτό δεν συνέβη, δεν καταφέραμε να βρούμε μία κοινή γραμμή. Σεβόμαστε την επιθυμία του και ευχόμαστε καλή τύχη στο μέλλον στον Τέεμου και την οικογένεια του», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Μπρόντμπι.

Αυτό σημαίνει ότι ο Πούκι, μετά και το τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ στη Δανία (έπαιξε μόλις 52 λεπτά και έγινε αλλαγή), μένει ελεύθερος και ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του, με τον ΠΑΟΚ να είναι μια από τις ελληνικές ομάδες στις οποίες έχει προταθεί και εξετάζει πολύ σοβαρά την απόκτησή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα