Επέστρεψε στο θρόνο της η Πλζεν

Gazzetta team
Επέστρεψε στο θρόνο της η Πλζεν

bet365

Η Βικτόρια Πλζεν κέρδισε την Τέπλιτσε και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Τσεχία. Ενα βαθμό θέλει για τη δεύτερη θέση η Σλάβια.

Η Πλζεν υποδέχθηκε την Τέπλιτσε και γνώριζε ότι με νίκη ο τίτλος θα ήταν δικός της. Η ομάδα του Βρμπα δεν είχε διάθεση να δώσει άλλη παράταση, έφτασε στη νίκη με 2-1 και επέστρεψε στην κορυφή ύστερα από ένα χρόνο απουσίας. Παράλληλα, μάλιστα, εξασφάλισε και την παρουσία της στους ομίλους του Champions League.

Την ίδια στιγμή η Σλάβια βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο ημίχρονο εντός έδρας από τη Γιάμπλονετς και η ήττα με 3-1 στο τέλος τη βάζει σε περιπέτειες ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής. Η περσινή πρωταθλήτρια παραμένει στο +3 από τη Γιάμπλονετς, αλλά πλέον υστερεί στην ισοβαθμία και κινδυνεύει να χάσει τη δεύτερη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Η Γιάμπλονετς, παράλληλα, διατηρεί το προβάδισμα έναντι των Σπάρτα και Σίγκμα Ολομουτς για την τρίτη θέση, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Europa League. Στην ουρά από την άλλη υποβιβάστηκε η Μπρνο μετά το 0-0 εντός έδρας με τη Ζιχλάβα.

 

Τελευταία Νέα