Ο ΠΑΟΚ «είδε» τον Χατσερίντι

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ «είδε» τον Χατσερίντι

bet365

Δημοσίευμα στην Ουκρανία επαναφέρει το όνομα του Εβγέν Χατσερίντι στην επικαιρότητα και συνδυάζει τους αγώνες της ΑΕΚ με το ενδιαφέρον που έδειξε ο ΠΑΟΚ για τον στόπερ της Ντιναμό Κιέβου.

Ο ελληνικής καταγωγής Ουκρανός κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε στον πρώτο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και σύμφωνα με την ουκρανική ιστοσελίδα «footboom» άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ και παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τα μάτια στραμμένα πάνω στον Χατσερίντι.

«Ο άνθρωπος του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον Χατσερίντι στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, που είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και μπορεί ο Χατσερίντι να μην... εντυπωσίασε τους απεσταλμένους του Δικεφάλου, ωστόσο, στον ΠΑΟΚ δεν βγάζουν συμπεράσματα από ένα ματς και θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τον παίκτη και σε άλλους αγώνες της Ντιναμό καθώς θέλουν να σχηματίσουν ολοκληρωμένη άποψη, για το αν το επίπεδο του Ουκρανού αμυντικού, είναι αντίστοιχο των χρημάτων που ζητάει», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα