Κούπερ: «Ναι, είμαι loser!»

Δημήτρης Ρούσσος
Κούπερ: «Ναι, είμαι loser!»

bet365

Αφοπλιστικά ειλικρινής και συμβιβασμένος με όσα έχει «γράψει» η παρουσία του ως προπονητής εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, που έκανε αναδρομή στην καριέρα του και συμφώνησε με τους «εχθρούς» του!

Σημειώθηκαν περισσότερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Βαλένθια - Μπαρτσελόνα; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο πρώην προπονητής του Άρη (2009-11), αλλά και -μεταξύ άλλων- των Μαγιόρκα (1997-99, 2004-06), Βαλένθια (1999-01), Ιντερ (2001-03) και Πάρμα (2008), παραχώρησε συνέντευξη στην πατρίδα του κι αναφέρθηκε στη «ρετσινιά» που του έχουν «κολλήσει» οι αμφισβητίες του, για την επάρκειά του να καθοδογήσει μια ομάδα σε έναν τελικό.

Ο Κούπερ έφτασε σε πολλούς τέτοιους αγώνες στην καριέρα του, όμως μέτρησε ουκ ολίγες στεναχώριες, λίγα «βήματα» μακριά από το τρόπαιο. Στις δηλώσεις του παραδέχθηκε πως είναι ηττοπαθής στους τελικούς, «σηκώνοντας» τα χέρια παραδεχόμενος πως δεν... το έχει σε αυτούς τους αγώνες!

Για την ιστορία, ο Κούπερ ηττήθηκε συνολικά σε πέντε τελικούς. Συγκεκριμένα:

  • στο Copa del Rey με τη Μαγιόρκα (1998), έχασε από τη Μπαρτσελόνα.
  • στο Uefa Cup Winners Cup (1999), ξανά με την ίδια ομάδα, έχασε από τη Λάτσιο.
  • στο Τσάμπιονς Λιγκ (2000, 2001) έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπάγερν Μονάχου αντίστοιχα!
  • στο Κυπέλλου Ελλάδας (2010) ως προπονητής του Άρη, ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εάν φτάσω σε άλλον τελικό, θα πάω σινεμά. Είπαν πως είμαι loser στους τελικούς και τους λέω πως έχουν δίκιο! Είμαι ηττοπαθής στους τελικούς. Θα μπορούσα να πω ότι η Βαλένθια ήταν άπειρη όταν έπαιξε στον τελικό με την Μπάγερν ή ότι έπαιξε κόντρα στην Ρεάλ που έχει τα περισσότερα τρόπαια στο θεσμό. Και με την Μαγιόρκα αντιμετωπίσαμε την Λάτσιο των Βιέρι και Νέντβεντ. Ναι, ναι, όλα αυτά ισχύουν όμως είμαι loser στους τελικούς, τι άλλο να πω;

Είτε τον συμπαθείς είτε όχι, οφείλεις για παράδειγμα να αναγνωρίσεις πως ο Μουρίνιο έχει μία εκπληκτική ικανότητα όταν πηγαίνει σε τελικούς να βγαίνει νικητής. Εγώ δεν την έχω. Είναι άλλο πράγμα να μπορείς να φτάνεις σε τελικούς και εντελώς διαφορετικό να μπορείς να βγαίνεις νικητής μέσα από αυτούς».

 

Τελευταία Νέα