Μπενφίκα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

Μπενφίκα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

Gazzetta team
Μπενφίκα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

bet365

Ο λάθος υπολογισμός του νεότερου πορτιέρο που εμφανίστηκε ποτέ στο Champions League, χάρισε στους Κόκκινους Διαβόλους το 0-1 στην Μπενφίκα και τη μοναξιά της κορυφής του 1ου ομίλου.

Ούτε αυτή τη φορά έπαιξε φαντεζί ποδόσφαιρο. Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ κατάφερε με το δικό της χαμηλό τέμπο να πάρει και αυτό το τρίποντο. Στα «Ντα Λουζ» στάθηκε και τυχερή σε αυτό το 0-1, το οποίο την κρατάει μόνη 1η, έχοντας το 3 στα 3, επιβεβαιώνοντας ότι είναι το απόλυτο φαβορί του 1ου ομίλου.

Το παιχνίδι κρίθηκε από ένα περίεργο γκολ, στο οποίο ευθύνεται αποκλειστικά ο Μίλε Σβίλαρ. Ο Βέλγος πορτιέρο, που σε αυτό το παιχνίδι έγινε ο νεότερος που παίζει με γάντια στην ιστορία του Champions League (18 ετών, 2 μηνών ξεπέρασε το ρεκόρ του Κασίγιας με τον Ολυμπιακό), δεν υπολόγισε καλά το μακρινό φάουλ από πλάγια του Ράσφορντ και πήρε μαζί του εντός εστίας την μπάλα.

Η τρίτη διαδοχική ήττα της Μπενφίκα (στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Λουιζάο) την αφήνει μόνη στην ουρά και πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει τη 2η θέση, έχοντας να παλέψει ρεαλιστικά για την 3η και το εισιτήριο για το Europa League.

Μπενφίκα (Ρουί Βιτόρια): Σβίλαρ, Γκριμάλντο, Λουιζάο, Φέισα, Φιλίπε Αουγκούστο, Ντάγκλας, Χιμένες, Σάλβιο (83' Τσέρβι), Πίτσι (59' Ζίφκοβιτς), Ρουμπέν Ντίας, Γκονσάλβες (69' Ζόνας)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Λίντελοφ, Μπλιντ, Σμόλινγκ Βαλένσια, Ερέρα, Μάτιτς, Μάτα (83' Λίνγκαρντ), Μιχιταριάν (92' ΜακΤόμινεϊ), Ράσφορντ (76' Μαρσιάλ), Λουκάκου.

Βαθμολογία
1. Μαν. Γιουνάιτεντ 9 (8-1)
2. Βασιλεία 6 (7-3)
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (3-7)
4. Μπενφίκα 0 (1-8)

Επόμενη αγωνιστική (31/10)
Μαν. Γιουνάιτεντ – Μπενφίκα
Βασιλεία – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα