Έπαιξε μετά από δέκα μήνες ο Καρέλης!

Gazzetta team
Έπαιξε μετά από δέκα μήνες ο Καρέλης!

bet365

Χρόνο συμμετοχής με τη δεύτερη ομάδα της Γκενκ πήρε ο Νίκος Καρέλης, δέκα μήνες μετά την τελευταία του συμμετοχή, έχοντας ξεπεράσει πλέον τη ρήξη χιαστών!

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Μάντσεστερ Σίτι - Νάπολι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Έλληνας επιθετικός, πέρασε δυσκολίες όλο αυτό το διάστημα στην προσπάθεια ανάρρωσης και επανόδου στη δράση, κάτι που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο ματς της δεύτερης ομάδας της Γκενκ κόντρα στη Λόκερεν.

«Έμοιαζα με 16χρονο που του επέτρεψαν να παίξει με τους μεγάλους για πρώτη φορά. Είχα πολύ άγχος γιατί το περίμενα καιρό. Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου. Ίσα-ίσα, είμαι λίγο νευριασμένος γιατί έκανα πολλά λάθη και θα χρειαστεί λίγος καιρός για να ανακτήσω την καλή επαφή μου με την μπάλα.

Γι’ αυτό είναι χρήσιμα αυτά τα παιχνίδια. Το καλό είναι πως δεν ένιωσα την παραμικρή ενόχληση. Το γόνατό μου είναι καλά κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Επίσης δεν έχω κανέναν φόβο, έπαιξα χωρίς να σκέφτομαι τον τραυματισμό μου», δήλωσε ο διεθνής άσος που βρέθηκε στο χορτάρι για ένα ημίχρονο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα