Πρωταθλήτρια για 20η φορά η Μάλμε (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Πρωταθλήτρια για 20η φορά η Μάλμε (vids)

bet365

Για δεύτερη διαδοχική φορά και πέμπτη από το 2010 κι έπειτα, η Μάλμε αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Σουηδίας μετά και το εκτός έδρας 3-1 επί της Νόρκεπίνγκ.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Λειψία – Πόρτο με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Η άλλοτε ομάδα των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Γκιγιέρμο Μολίνς γιόρτασε την εξασφάλιση της κορυφής στο πρωτάθλημα Σουηδίας με την εκτός έδρας επικράτηση έχοντας διαφορά 10 βαθμών από τη δεύτερη, ΑΪΚ Στοκχόλμης, έπειτα από 27 αγωνιστικές, απομένοντας πλέον τρία ματς για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου.

Για την ιστορία, η Νόρκεπινγκ προηγήθηκε μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, για να έρθει η ολική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο από τους φετινούς Πρωταθλητές που υπερασπίστηκαν επάξια τον τίτλο τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα