ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα της… ανατροπής

ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα της… ανατροπής

ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα της… ανατροπής

bet365

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας μετρούν αντίστροφα για τη ρεβάνς κόντρα στην Σλόβαν το βράδυ της Πέμπτης (20:00 – PAOK TV) στην κατάμεστη Τούμπα, όπου θα κριθεί η πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Κράσνονταρ - Ολυμπιακός και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

H σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα (18:30) στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, εκεί όπου την παραμονή της ρεβάνς με την Σλόβαν θα προπονηθεί στις 09:45.

Οι Σλοβάκοι έρχονται το μεσημέρι της Τετάρτης (28/8) στη Θεσσαλονίκη και θα προπονηθούν το απόγευμα (19:00) στο γήπεδο της Τούμπας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Ώρα ανατροπής, ώρα πρόκρισης. Ο ΠΑΟΚ θέλει την Πέμπτη (29.08) να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 από τον πρώτο αγώνα στη Μπρατισλάβα και να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του UEFA Europa League.

Το paokfc.gr έχει το πρόγραμμα της παραμονής του αγώνα.

O ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο Αθλητικό Κέντρο της Νέα Μεσημβρίας την Τετάρτη (28.08) στις 09:45, ενώ στις 14:30 θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας του Αμπέλ Φερέιρα και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου.

Οι γηπεδούχοι έχουν προγραμματίσει την προπόνησή τους για τις 19:00 και μισή ώρα νωρίτερα την συνέντευξη Τύπου του Γιαν Κόζακ και ενός ποδοσφαιριστή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα