Ματίγια: «Αδικος αποκλεισμός»

Ματίγια: «Αδικος αποκλεισμός»

Gazzetta team
Ματίγια: «Αδικος αποκλεισμός»

bet365

Ο Ισπανός χαφ τόνισε πως ο Αρης άξιζε να συνεχίσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ
Το σκορ με μία φανταστική εκτέλεση φάουλ άνοιξε ο Ματίγια στο ματς με την Μόλντε, όμως τελικά ο Αρης «λύγισε» στην παράταση. «Τη στιγμή που μπήκε το γκολ είπα ότι είναι κάτι σημαντικό για να το πιστέψουμε και να ασκήσουμε πίεση και να τρομάξουμε τη Μόλντε στο πρώτο ημίχρονο. Η αλήθεια είναι ότι μπήκαν άνετοι στον αγώνα. Με τα γκολ που πετύχαμε μπορέσαμε να ασκήσουμε πίεση και μάλιστα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα», είπε μετά τον αγώνα στην Cosmote TV. Και μετά ρωτήθηκε τι συνέβη και «χάθηκε» η πρόκριση. «Από την πρώτη στιγμή, ήμασταν καλύτεροι. Και ψυχολογικά. Δεν έχω ξαναζήσει μία κατάσταση που να είμαστε τόσο ανώτεροι και να μη παίρνουμε την πρόκριση. Μία σχεδόν φορά χτύπησαν στο τέρμα μας και πήραν την πρόκριση. Ήταν τυχεροί. Κάναμε ευκαιρίες και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί».
Για το αν η πρόκριση χάθηκε στη Νορβηγία ο εορτάζων σήμερα Παρασκευή 16 του μηνός (έχει γενέθλια) Ισπανός χαφ, σχολίασε ότι «η αλήθεια είναι ότι όντως ήταν αρνητικό το αποτέλεσμα. Εμείς πιστέψαμε ότι στο γήπεδό μας, με τον κόσμο μας, μπορούσαμε να το ανατρέψουμε ή να φτάσουμε κοντά όπως και έγινε. Είμαι περήφανος. Αξίζουμε και μπορούμε. Αυτό δείχνει τη δυναμική της ομάδας μας και ο αποκλεισμός είναι άδικος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα