Ατρόμητος - Ντουνάισκα: «Κλειδώνει» το... εισιτήριο

Ατρόμητος - Ντουνάισκα: «Κλειδώνει» το... εισιτήριο

Αντώνης Σαούλης
Ατρόμητος - Ντουνάισκα: «Κλειδώνει» το... εισιτήριο

bet365

Ο Ατρόμητος φιλοξενεί τη Ντουνάισκα με στόχο να διαφυλάξει το 2-1 του πρώτου αγώνα και να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο.

Εχει καεί με τον χυλό και φυσάει και το γιαούρτι. Ναι, το 2-1 του πρώτου αγώνα μέσα στο Σλοβάκια κάνει τον Ατρόμητο το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Ομως η ομάδα του Περιστερίου την έχει ξαναπατήσει. Το καλοκαίρι του '14 είχε νικήσει μέσα στη Σεράγεβο με 2-1 αλλά κατάφερε να αποκλειστεί εντός έδρας μιας κι έχασε με 3-1 (στην παράταση).

Οπότε και το σημερινό ματς του Ατρομήτου (20:00 ΕΡΤSports) χρειάζεται προσοχή. Οι «κυανόλευκοι» είναι κοντά στην πρόκριση αλλά θέλουν να τσεκάρουν τα εισιτήρια για την επόμενη φάση. Εκεί όπου εάν προκριθούν θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Λέγκια-Κουόπιο (1-0 το πρώτο ματς στην Πολωνία).

Ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει πως τίποτα δεν έχει κριθεί και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου τόνισε πως «θα χρειαστεί υπομονή συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο» με τον Γιώργο Μανούσο να προσθέτει πως ο Ατρόμητος δεν πρέπει να χαλαρώσει ούτε λεπτό.

Η πιθανή 11αδα του Ατρομήτου
Οσον αφορά τα σχέδια του Αναστασίου αυτά δύσκολα θ' αλλάξουν σε σχέση με το πρώτο ματς.
Μέγιερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης, Ούμπιδες, Ενσικουλού, Μανούσος, Βέλλιος

Από τη μεριά της η Ντουνάισκα πιστεύει ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση μέσα στο Περιστέρι όπως δήλωσε και ο Πίτερ Χιμπάλα στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα