Παντελίδης: «Εμείς θα προκριθούμε»

Παντελίδης: «Εμείς θα προκριθούμε»

bet365

Η ισοπαλία του πρώτου αγώνα δεν μείωσε το επίπεδο εμπιστοσύνης του Σάββα Παντελίδη στην ομάδα του.

Ο προπονητής του Άρη έκρινε ότι ο Άρης έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. «Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, αλά υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κρατήσουμε όπως η προσπάθεια των παικτών, όπως και πράγματα που χρειάζονται βελτίωση όπως η ανετοιμότητα και το καθαρό μυαλό στα τελειώματα. Είναι ξεκάθαρο ποιος είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ένα τέρμα. Αρκετές φορές προσπάθησε ο αντίπαλος να ρίξει τον ρυθμό, αυτό δεν μας βόλευε και προσπαθήσαμε να παίξουμε πιο γρήγορα. Έχουμε ένα ακόμη ημίχρονο και θεωρώ ότι εμείς θα πάρουμε την πρόκριση», είπε.

Για το αν θα αλλάξει τα πλάνα του ενόψει του δεύτερου αγώνα, απάντησε: «Νομίζω ότι δεν θα υπάρχει αυτή η καθυστέρηση από τον αντίπαλο και θα μας δώσει το περιθώριο να παίξουμε. Αν ήμασταν πιο έτοιμοι και προσεκτικοί στις 6-7 φάσεις, θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Είναι φάσεις με πολύ καλές προϋποθέσεις. Το σημαντικό είναι ότι δεν απειληθήκαμε καθόλου κι αυτό έχει να κάνει με την προσπάθεια της ομάδας».

Για το sold out σε συνδυασμό με το ότι δεν εξασφαλίστηκε σκορ πρόκρισης απάντησε: «Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα πείθει στο γήπεδο. Δεν πετύχαμε γκολ, σπαταλήσαμε τις ευκαιρίες αλλά τα παιδιά προσπαθούν για το καλύτερο». Σχετικά με τον Χαμζά Γιουνές, είπε… «είναι δύσκολο να είναι έτοιμος γιατί δεν προπονήθηκε στις τελευταίες 15 ημέρες».

Ρωτήθηκε επίσης για το αν πιστεύει ότι θα ξαναχαθούν τόσο μεγάλες ευκαιρίες. «Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν στιγμές που οι επιθετικοί απλά ακουμπούν την μπάλα κι αυτή πάει στα δίχτυα και άλλες είναι μόνοι τους κι αυτή βγαίνει έξω. Εμείς οφείλουμε να δείξουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά και κάποια στιγμή θα δώσουν αυτό που μπορούν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα