Ραπίντ Βιέννης - Ιντερ 0-1

Ραπίντ Βιέννης - Ιντερ 0-1

Gazzetta team
Ραπίντ Βιέννης - Ιντερ 0-1

bet365

Ενα πέναλτι του Λαουτάρο Μαρτίνες ήταν αρκετό στην Ιντερ για να περάσει με 0-1 από την Βιέννη σε βάρος της Ραπίντ και να κάνει ουσιαστικά check-in στους «16».

Σε ένα ματς το οποίο είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας του θέματος Ικάρντι, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έκανε τη δουλειά στην Αυστρία και με τη νίκη 0-1 κόντρα στην Ραπίντ, μπορεί να θεωρεί πλέον ότι θα βρίσκεται στους «16».

Οι Nerazzurri είχαν κάποια καλά σουτ με Πολιτάνο και Βεσίνο, όμως άνοιξαν το σκορ στο 39'. Ο Πέρισιτς στην προσπάθεια για ντρίμπλα έπεσε στο έδαφος, στην μπάλα πήγε ο Λαουτάρο Μαρτίνες και ανατράπηκε από τον Τούρνβαλντ μέσα στην περιοχή. Ο Αργεντινός επιθετικός, που ήταν βασικός έπειτα από άρνηση του Ικάρντι να μπει στην αποστολή, εκτέλεσε δυνατά στο κέντρο και έκανε το 0-1 το οποίο παρέμεινε αφού στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ της Ραπίντ ως οφσάιντ.

Στην επανάληψη ο Βεσίνο είχε ξανά καλή στιγμή αλλά η κεφαλιά του πέρασε έξω ύστερα από φάουλ, ενώ δουλειά είχε ο νέος capitano, Σαμίρ Χαντάνοβιτς, σώζοντας τους Μιλανέζους με τα πόδια. Στην τελευταία ευκαιρία για την Ιντερ, ο Ναϊνγκολάν χαράμισε την προσπάθεια του Πέρισιτς και το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Ραπίντ Βιέννης (Ντίτμαρ Κιμπάουερ): Στρέμπινγκερ, Σονλάιτνερ, Πότσμαν, Χόφναμ, Μ' Μπομπό, Τούρνβαλντ (53' Σόμπεσμπεργκερ), Σβαμπ, Γκράχοβατς (64' Κνάσμιλνερ), Λιούμπισιτς, Μπερίσα (82' Μουργκ), Ιβάν.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Σεντρίκ Σοάρες, Ντε Βράι, Μιράντα, Ασαμόα, Βεσίνο, Μπόρχα Βαλέρο, Ναϊνγκολάν (83' Ντ' Αμπρόζιο), Πολιτάνο (78' Καντρέβα), Πέρισιτς, Λαουτάρο Μαρτίνες.

Δείτε ΕΔΩ τα άλλα αποτελέσματα των 19:55

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα