Κύριος ο Τζέραρντ, έμεινε να χαιρετήσει όλους τους παίκτες της Βιγιαρεάλ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κύριος ο Τζέραρντ, έμεινε να χαιρετήσει όλους τους παίκτες της Βιγιαρεάλ (vid)

bet365

Λίγο μετά το τελικό 2-2 της Ρέιντζερς στο «Μαδριγάλ», με την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ να βγάζει αντίδραση και τις δυο φορές που βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο νυν προπονητής των «διαμαρτυρόμενων» έμεινε στο γήπεδο για να χαιρετήσει έναν – έναν τους παίκτες της ισπανικής ομάδας.

Σασουόλο - Εμπολι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το «κίτρινο υποβρύχιο» προηγήθηκε μόλις στα 45'' της αναμέτρησης της Πέμπτης κάνοντας πολύ δύσκολα τα πράγματα για το σύνολο του Stevie G, ωστόσο, η Ρέιντζερς είχε απάντηση σε καθένα από τα δύο γκολ που δέχθηκε και ο Λάφερτι στο 76' ήταν εκείνος που έγραψε το τελικό 2-2.

Μάλιστα, ακόμα και την ώρα των πανηγυρισμών, ο Τζέραρντ το μοναδικό που έλεγε στους παίκτες του ήταν να διατηρήσουν τη συγκέντρωσή τους και να μην ενθουσιαστούν...

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League, ο θρύλος της Λίβερπουλ έμεινε στο γήπεδο και είχε θερμή χειραψία με τους παίκτες της Βιγιαρεάλ, αναγνωρίζοντας και τη δική τους προσπάθεια.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα