Τα εισιτήρια για το «Στάμφορντ Μπριτζ»

Τα εισιτήρια για το «Στάμφορντ Μπριτζ»

bet365

Η Τσέλσι προχώρησε άμεσα σε ενημέρωση των φίλων της ομάδας για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων που αφορούν τους τρεις εντός έδρας αγώνες στη φάση των ομίλων του Europa League.

Με τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας να έχουν προτεραιότητα ξεκινάει από την ερχόμενη Δευτέρα η πώληση των εισιτηρίων για το πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της Τσέλσι απέναντι στη Βίντι, που είναι προγραμματισμένο για τις 4 Οκτωβρίου.

Τα εισιτήρια και των τριών αγώνων στη φάση των ομίλων κοστίζουν 20 λίρες (22 ευρώ), ενώ υπάρχουν και εισιτήρια για παιδιά και ηλικιωμένους αξίας 5 λιρών (5,6 ευρώ).

Σ’ ότι αφορά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, τελευταίο εντός έδρας στη φάση των ομίλων, που θα διεξαχθεί στις 29 Νοεμβρίου στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου και μετά το διάστημα στο οποίο οι κάτοχοι διαρκείας και τα μέλη του συλλόγου θα έχουν προτεραιότητα, θα τεθούν ελεύθερα προς πώληση στις 12 Νοεμβρίου.

Κάθε άτομο μπορεί να αγοράζει μέχρι τέσσερα εισιτήρια, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν θα μπορούν και Έλληνες φίλαθλοι να προμηθεύονται εισιτήρια ή η διάθεσή τους θα γίνει αποκλειστικά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα