Ρουκέτες στο Ισραήλ, περιμένει ο ΑΠΟΕΛ!

Gazzetta team
Ρουκέτες στο Ισραήλ, περιμένει ο ΑΠΟΕΛ!

bet365

Αναστάτωση στην αποστολή του ΑΠΟΕΛ στο Ισραήλ, μετά από την νυχτερινή επίθεση με ρουκέτες από τη Λωρίδα της Γάζας! Προς αναβολή ο αγώνας.

Η κατάσταση στο Ισραήλ είναι τεταμένη, καθώς μετά από εκτόξευση ρουκετών στη Λωρίδα της Γάζας ήχησαν σειρήνες πολέμου στην Μπερ Σεβά, στην οποία βρίσκεται η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα. Το Ισραήλ απάντησε με αεροπορικές επιθέσεις και στην πόλη επικράτησε πανικός. Μέλη της αποστολής κατέφυγαν για κάποια λεπτά στο υπόγειο, όμως στη συνέχεια επανήλθαν στα δωμάτιά τους, περιμένοντας την UEFA να αποφασίσει για το μέλλον του αγώνα. Η απόφαση αναμένεται να βγει άμεσα, με αρκετά ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για αναβολή.

Στο μεταξύ, η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τα μέλη της αποστολής.

Αναλυτικά: «Προς αποφυγή οποιασδήποτε ανησυχίας μεταφέρουμε ότι κανένα μέλος της αποστολής δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Έχουμε επικοινωνήσει με την UEFA και αναμένουμε ενημέρωση σε ότι αφορά στον σημερινό αγώνα. Αμέσως μόλις έχουμε εξέλιξη θα ενημερώσουμε άμεσα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα