Κόβαλτσουκ: «Πέρασε η καλύτερη ομάδα»

Κόβαλτσουκ: «Πέρασε η καλύτερη ομάδα»

Gazzetta team
Κόβαλτσουκ: «Πέρασε η καλύτερη ομάδα»

bet365

Για δίκαιη πρόκριση έκανε λόγο ο τεχνικός της Ντιναμό Μπρεστ Σεργκέι Κόβαλτσουκ τονίζοντας πως πέρασε η καλύτερη ομάδα στην επόμενη φάση του Europa League.

Συγκεκριμένα στη συνέντευξη Τύπου ο Κόβαλτσουκ τόνισε τα εξής: «Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι για μας. Ο Ατρόμητος έπαιξε πολύ καλά, αλλά δεν είχε πολλές καθαρές ευκαιρίες. Ήταν δύσκολο για μας μετά το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Ατρόμητος, αλλά χάρη στους παίκτες μου που δεν σταμάτησαν να παλεύουν καταφέραμε να σκοράρουμε. Είπα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου για το γκολ που πέτυχαν και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας που έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι.

Η τύχη πηγαίνει με τους δυνατούς και νομίζω ότι θα έπρεπε να έχουμε καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς διότι ήμασταν καλύτεροι. Νομίζω ότι η ομάδα μου ήταν καλύτερη συνολικά και στα δύο ματς και άξιζε την πρόκριση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα